Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 23:26

Γιώργος Γκούμας – Διοικητής Π.Υ Πρέβεζας: ” Καθήκον μας η προστασία των πολιτών”

Ο διοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας Γιώργος Γκούμας ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στην Κοινότητα Βρυσούλας και είναι εκείνος που παραμένει μέχρι και αυτή την στιγμή στο σημείο συντονίζοντας τις ενέργειες των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Από την αρχή στην Βρυσούλα μαζί με τον διοικητή των πυροσβεστικών δυνάμεων της Πρέβεζας Θανάση Μικρούλη στο πλευρό των κατοίκων του χωριού, όπου μαζί με την περιφέρεια, τον δήμο, την ΛΕΚ και τους εθελοντές ”έσωσαν” το χωριό από τα χειρότερα.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων στην κάμερα του onprevezanews.gr είναι αποκαλυπτικές: ”Η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής μας έσωσε”.

Ο διοικητής της Π.Υ Γιώργος Γκούμας, ένας νέος αξιωματικός με μεγάλη εμπειρία σε παρόμοιες καταστάσεις από φωτιές σε πολλές περιοχές της χώρας, θα παραμείνει στην Βρυσούλα μέχρι το χωριό να μην διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο.

Μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: ”Καθήκον μας είναι η προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους. Καταφέραμε να περιορίσουμε σύντομα την φωτιά, όπου με την βοήθεια των εναέριων μέσων, αλλά της περιφέρειας, του δήμου, της ΛΕΚ Πρέβεζας και των εθελοντών, σώσαμε το χωριό. Παραμένουμε στο σημείο για παν ενδεχόμενο΄΄.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Το ”σωτήριο” όχημα 4Χ4 της Κοινότητας Βρυσούλας (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Θωμάς Παλάντζας- Ο Πρεβεζάνος καθηγητής χορού που μαθαίνει τους ξένους να χορεύουν ζεϊμπέκικο (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...