Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 21:21

Το νοσοκομείο Πρέβεζας ευχαριστεί τους δωρητές των Μ.Α.Π. του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το ΔΣ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για την ευγενή δωρεά Μέσων Ατομικής Προστασίας Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού αλλά και μέσων αντισηψίας.

Επίσης το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας,  απευθύνει τις θερμότερες ευχαριστίες του, στους κ. Χρήστο και Ρόη Ιωάννου εκ μέρους του Parga Beach Resort, για την σημαντική προσφορά τους, ικανού αριθμού Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας εκφράζει επίσης δημοσίως τις ευχαριστίες της, προς την εταιρεία POLIS MARKET ΙΚΕ για την γενναία προσφορά της σε είδη Ατομικής Προστασίας, Αντισηψίας αλλά και ειδών καθαριότητας και απολύμανσης.

Τέλος θα Θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της Foppen- Ολυμπιακής για την εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου τους που πραγματοποιήθηκε στις 04-04 στον χώρο του ΚΗΦΗ με μεγάλη επιτυχία.

Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Πάργας που στις 05-04 στο Δημοτικό Σχολείο Πάργας πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοφανή επιτυχία.

Την Π.Ε Πρέβεζας  που στήριξε το έργο της Αιμοδοσίας  με την παρακίνηση του προσωπικού της για εθελοντική Αιμοδοσία.

Επίσης τους μεμονωμένους εθελοντές αιμοδότες που καθημερινά προσέρχονται στον χώρο του ΚΗΦΗ.

Η ανιδιοτελής πράξη αγάπης, την συγκεκριμένη δύσκολη εποχή, μας συγκινεί, γιατί αφενός κάλυψε και καλύπτει τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας και όχι μόνο, αφετέρου νιώθουμε περήφανοι για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας.

Σας ευχόμαστε  « Καλές γιορτές» και ένα μεγάλο Ευχαριστώ για το δώρο Ζωής  που προσφέρετε στους συνανθρώπους μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Μέτρα στήριξης του δήμου Πρέβεζας στους επαγγελματίες – Διαβάστε ποια είναι

Επόμενο Άρθρο

Πασχαλινές ευχές από τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...