Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 22:11

Το ΚΤΕΛ Πρέβεζας αλλάζει…

Στη δέσμευση ποσού 354.420,30€ στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “Εκσυγχρονισμός Υποδομών και Αντικατάσταση Λεωφορείων Συγκοινωνιακών Φορέων” προχώρησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Με τα χρήματα αυτά θα χρηματοδοτηθούν ΚΤΕΛ της χώρας για εργασίες που αφορούν την αναβάθμιση των υποδομών του. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το ΚΤΕΛ της Πρέβεζας το οποίο θα λάβει (ως πρώτη δόση) ποσό 32.714,17 € για την ανακαίνιση και διαμόρφωση των αιθουσών αναμονής του. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 130.856,69 €, ενώ θα είναι χρηματοδοτούμενος από το Υπουργείο σε ποσοστό 70%.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πρέβεζας Κώστας Παππάς μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία υπογραμμίζει ότι ο στόχος επιτεύχθηκε μετά από ενέργειες που κατέβαλλε η διοίκηση της Κοινοπραξίας τους τελευταίους έξι μήνες.

“Στόχος μας είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες” υπογραμμίζει ο κ. Παππάς, τονίζοντας ότι με το συγκεκριμένο έργο θα εκσυγχρονιστεί και θα αποκτήσει νέες υποδομές ο σταθμός αναμονής του ΚΤΕΛ. Και αυτή δεν είναι η μόνη μεγάλη παρέμβαση που θα γίνει στο ΚΤΕΛ της Πρέβεζας το οποίο μαζί με 75 άλλα της χώρας έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και θα λάβει ένα ποσό άνω των 300 χιλ.ευρώ (από τα 14,5 εκατ. που θα δοθούν πανελλαδικά) για την ψηφιοποίηση τους, με την εισαγωγή συστημάτων έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων και ψηφιακής ενημέρωσης των πολιτών για δρομολόγια κλπ.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Από 00:30 – 5:00 θα κλείνουν τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης στην Π.Ε. Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Οι εργασίες αντιστήριξης και τα κρηπιδώματα κυριότερο θέμα στην συνεδρίαση του Δ.Λ.Τ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...