Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:20

Το ευχαριστώ της Γκόλφως Νικολού για την βράβευση από τον Δήμο Πρέβεζας (βίντεο)

Την τιμητική της είχε σήμερα η γνωστή μαγείρισσα και youtuber Γκόλφω Νικολού, η οποία βραβεύτηκε από τον Δήμο Πρέβεζας για την τιμητική διάκριση του ”ασημένιου κουμπιού” που δίνει το youtube στους χρήστες με 100.000 συνδρομητές.

Βέβαια η Γκόλφω Νικολού και το κανάλι της Golfo in the kitchen, έχει σήμερα περισσότερες από 161.000 συνδρομητές και 17.620.543 προβολές, ενώ με την κατάκτηση των 200.000 συνδρομητών το Youtube θα την ανταμείψει με το ”χρυσό κουμπί”.

Η Γκόλφω  δηλώνει μαγείρισσα, που της αρέσει μέσα από την ενασχόλησή της να προβάλλει τα καλά της Πρέβεζας, όπως ντόπια προϊόντα, παραλίες και γενικότερα τις ομορφιές και αυτό προσπαθεί να κάνει και όταν εμφανίζεται σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Κατά την βράβευση ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος τιμά την κ. Γκόλφω Νικολού, την συμπολίτισσα μας που έκανε την αγάπη της για την μαγειρική σημείο αναφοράς για την Πρέβεζα”.

Η ίδια έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

”Σήμερα η μέρα ήταν ξεχωριστή … γεμάτη χαρές, αγκαλιές,και ανταμοιβή κόπου 12 χρόνων αφιερωμένα στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, στις νοστιμιές του τόπου μου, κάνοντας έτσι γνωστή σε όλο τον κόσμο την Πρέβεζα. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Νικο Γεωργακο δήμαρχο της πόλης μας, ευχαριστώ πολύ όλους τούς συμπολίτες μου για την αγάπη τους , ευχαριστώ πολύ όλους τούς Έλληνες του εξωτερικού που στέκονται δίπλα μου.

Και φυσικά η δεύτερη ανταμοιβή είναι η ασημένια πλακέτα του You tube για τους 100 .000 εγγεγραμμένους (ήρθε αρκετά καθυστερημένα) σε λίγο πάμε για την Χρυσή…με αισιοδοξία και θετική ενέργεια”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (11): Πάμε για εκλογές και δε το έχουμε καταλάβει;;; – Ποιοι ράβουν κοστούμια;;;

Επόμενο Άρθρο

Π.Υ Πρέβεζας: Μήνυμα για πυρκαγιές σε τοπικό επίπεδο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...