Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 15:17

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (11): Πάμε για εκλογές και δε το έχουμε καταλάβει;;; – Ποιοι ράβουν κοστούμια;;;

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ επιστρέφουν με ένα άκρως πολιτικό σχόλιο που έχει να κάνει με τις Εθνικές Εκλογές που ίσως γίνουν, αλλά ίσως και να μην γίνουν αρχές καλοκαιριού.

Έτσι λένε οι φήμες… εκλογές αρχές Ιουνίου, κάτι το οποίο δεν έχει ακουστεί επίσημα από κανένα κυβερνητικό στέλεχος και γιατί να ακουστεί, για να αρχίσουν να γράφονται χίλια – δυο;;;

Αυτές είναι κουβέντες του καφενείου που θέλουν ορισμένοι στις μέρες να τις κάνουν πίνοντας καφεδάκι ή δεν ξέρουμε τι άλλο… ή μάλλον ξέρουμε αλλά είναι δυνατά ποτά για εμάς.

Μάλιστα οι ίδιες κουβέντες έχουν αρχίσει και λένε ονόματα, άλλοι μάλιστα γράφουν ονόματα. Αυτά στις μέρες μας λέγονται ΄΄κάψιμο” κάθε πιθανού υποψηφίου από νωρίς.

Μπορεί να έχουν γίνει κουβέντες σε επίπεδο 2-3 ανθρώπων, μπορεί να έχουν πέσει και τηλέφωνα από τα κεντρικά, ωστόσο όλα αυτά είναι απλές κουβέντες που δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

Άλλοι μάλιστα λένε στα καφενεία, ότι ορισμένοι έχουν αρχίσει και ράβουν κοστούμια ή ακόμη και τουαλέτες, αφού στα ονόματα των υποψηφίων τοποθετούν και κυρίες που θα μπουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων στις Εθνικές εκλογές.

Αυτό όμως που παρατηρούμε είναι ότι ακούμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια ονόματα, ονόματα που ηττήθηκαν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και θέλουν να πάρουν την ρεβάνς ή ακόμη και ονόματα άγνωστα προς το ευρύ κοινωνικό σύνολο και αυτό, γιατί πολύ απλά κάποιοι θέλουν να τους κατεβάσουν ως υποψήφιους.

Θα μπορούσαμε και εμείς να αραδιάσουμε δεκάδες ονόματα ως υποψήφια για τις εκλογές από όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά δεν θα μπούμε σε αυτό το ”τριπάκι”.

Η θέση και η στάση μας είναι μία και μοναδική και θα συνεχίσει να είναι η ίδια είτε γίνουν είτε δεν γίνουν εκλογές αρχές Καλοκαιριού.

Δεν μπαίνουμε σε καμία ονοματολογία, γιατί 1ον δεν ασχολούμαστε με κουβέντες καφενείου, 2ον δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε κανένα ”κλικ” από το άνοιγμα του άρθρου, και πολλά άλλα που δεν νομίζω να ενδιαφέρουν και πολλούς.

Τώρα για το ποιοι ράβουν προεκλογικά κοστούμια… αν θέλετε να μάθετε πάρτε τους δρόμους και τα ραφτάδικα και ρωτήστε… ίσως ξέρουν να σας πουν περισσότερα…


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πολιτιστικός Σύλλογος ”Πρέβεζα”: Κάστρο του Παντοκράτορα συνέχεια…

Επόμενο Άρθρο

Το ευχαριστώ της Γκόλφως Νικολού για την βράβευση από τον Δήμο Πρέβεζας (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...