Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 14:03

Το δίλημμα των ψηφοφόρων στην Πρέβεζα – Κώστας Μπάρκας ή Γιώργος Δημητρίου

Πέντε ημέρες απομένουν πριν τις επαναληπτικές Εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου με τα πολιτικά κόμματα να κάνουν τις τελευταίες περιοδείες και ομιλίες σε όλη την χώρα.

Η Ν.Δ εκτός απροόπτου θα είναι το κόμμα που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν αύξηση στην διαφορά με τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ όμως βρίσκεται μία ανάσα πίσω με μοναδικό στόχο την αύξηση του ποσοστού του και την εκλογή περισσοτέρων βουλευτών που θα το εκπροσωπούν στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Στο νομό Πρέβεζας η μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ή καλύτερα ανάμεσα στον Κώστα Μπάρκα και τον Γιώργο Δημητρίου με το ποιος από τους δύο θα πάρει την δεύτερη έδρα του νομού, πίσω από τον Σπύρο Κυριάκη της Ν.Δ που ήδη την έχει εξασφαλίσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του βλέποντας καθημερινά τα κακά μαντάτα των δημοσκοπήσεων έχει επιστρατεύσει τις τελευταίες ημέρες ότι ”όπλο” έχει στην φαρέτρα του, με στόχο να κρατήσει πάση θυσία την δεύτερη έδρα στο νομό Πρέβεζας με την επανεκλογή του Κώστα Μπάρκα.

Όλοι τρέχουν και κινούνται πίσω από την επανεκλογή Μπάρκα, με τον ίδιο να δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής της 25ης Ιουνίου.

Από την άλλη όμως ο Γιώργος Δημητρίου ”σαρώνει” σε όλες τις περιοχές του νομού, όπου μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και υποψήφιους, όπως Παύλο Φραγκούλη και Μαρία Χήτα.

Ο κόσμος σπεύδει να συναντηθεί μαζί του, να μιλήσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Η αποδοχή προς το πρόσωπό του μεγάλη και όχι μόνο από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από άλλους πολιτικούς χώρους.

Άλλωστε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι από εκείνους που μπορεί να διεισδύσει σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ο Γιώργος Δημητρίου γνωρίζει ότι έχει μία δύσκολη αποστολή, ωστόσο δε τα παρατάει και καθημερινά βρίσκεται σε πολλές περιοχές του νομού.

Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία του στην περιοχή καταγωγής του Κώστα Μπάρκα, τον Δήμο Ζηρού, εκεί όπου ο κόσμος έδειξε την δυνατή στήριξη προς το πρόσωπό του.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι από εκείνους που χρόνια τώρα προσφέρουν στα κοινά, χωρίς να περιμένει ανταπόδοση.

Η αγάπη του για τον συνάνθρωπο τον κάνουν πάνω από όλα Άνθρωπο.

Έτσι λοιπόν το δίλημμα των ψηφοφόρων που θα πάνε στις κάλπες την Κυριακή 25 Ιουνίου είναι Κώστας Μπάρκας ή Γιώργος Δημητρίου.

Προηγούμενο Άρθρο

Καλοκαιρινές μουσικές βραδιές του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Κάλεσμα Εθελοντών Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2023

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...