Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:34

Τουρισμός για όλους – αίτηση tourism4all.gov.gr: Δικαιούχοι και κριτήρια

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ανοίξει η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr, για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2022, το οποίο περιλαμβάνει την ψηφιακή άυλη κάρτα, ύψους 150 ευρώ, σύμφωνα με την υφυπουργό Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη,  με εισοδηματικά κριτήρια που διαμορφώνονται ως εξής:

  • Ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ
  • Οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ, το οποίο θα προσαυξάνεται για κάθε ένα παιδί κατά 1.500 ευρώ.

Το πρόγραμμα προβλέπει μία άυλη ψηφιακή κάρτα, ύψους 150 ευρώ, την οποία κάθε δικαιούχος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για τη διαμονή του σε όποιο ξενοδοχείο ή όποιο κατάλυμα επιθυμεί, αλλά και για την πληρωμή τουριστικού πρακτορείου.

Η επιταγή θα δοθεί σε 200.000 πολίτες που θα κληρωθούν από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν. Εφόσον είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες, τότε θα υπάρξει κλήρωση για το ποιοι θα πάρουν το voucher 150 ευρώ. Η πλατφόρμα θα μείνει ανοικτή για λίγες ημέρες.

Τουρισμός για όλους: Χρήση του voucher και στην εστίαση

Το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2022 θα έχει μία σημαντική αλλαγή, αφού το voucher των 150 ευρώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί –εκτός από ξενοδοχεία και ακτοπλοϊκά– και για την εστίαση.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Έκθεση Δήμου Πρέβεζας και Μουσικού Σχολείου

Επόμενο Άρθρο

Περιφερειάρχης Ηπείρου: «Πραξικόπημα» η τροπολογία για τη μεταβίβαση της ΜΕΑ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...