Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 16:54

Την παιδική ταινία “Τα Φιλαράκια του Αη Βασίλη” θα προβάλλει δωρεάν για τους μικρούς του φίλους ο Δήμος Πρέβεζας

Μια  τρυφερή παιδική χριστουγεννιάτικη ιστορία θα προβάλει δωρεάν για τους μικρούς του φίλους ο Δήμος Πρέβεζας  σε συνεργασία με το “Σινέ Οαση” στην αίθουσα του   Πολιτιστικού Κέντρου .

Η  μεταγλωτισμένη  ταινία κινουμένων σχεδίων “Τα Φιλαράκια του Αη Βασίλη” θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 18.30 .

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια μαγευτική Χριστουγεννιάτικη ιστορία από τη Disney που θα ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, αποκαλύπτοντας το αληθινό νόημα των γιορτών και τη χαρά της προσφοράς στους γύρω μας! Πρωταγωνιστούν οι χνουδωτοί τετράποδοι βοηθοί του Αγίου Γαβσίλη, τα αγαπημένα μας Φιλαράκια! Όταν ανακαλύπτουν ότι τα παιδιά του κόσμου έχουν ξεχάσει τι είναι πραγματικά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, ο Άγιος Γαβσίλης και η παρέα του φτάνουν μέχρι τη Νέα Υόρκη για να βρουν μια λύση! Τα πράγματα όμως έρχονται ανάποδα γιατί ο Άγιος Γαβσίλης… παθαίνει αμνησία! Και τότε οι φοβεροί χνουδωτοί Γαβσιλάκηδες μαζί με ένα μικρό ορφανό κοριτσάκι την Κουίν («Αμερική έχεις ταλέντο») και τη νέα τους φίλη Γουίλ αναλαμβάνουν να σώσουν τον Άγιο Βασίλη και να δείξουν σε όλους τι σημαίνει Χριστούγεννα!

Προηγούμενο Άρθρο

Ετήσια επίδειξη ΕΥΚΛΕΑΣ Πρέβεζας της Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

Ηπειρώτες Αστυνομικοί: Τεράστια επιτυχία της έκθεσης φωτογραφίας (pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...