Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 19:31

Τεράστιες ζημιές προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι στην Πρέβεζα – Διακοπές ρεύματος…και καμένες οικοσυσκευές

Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν το βράδυ του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, προκάλεσε πολλά προβλήματα, στην λειτουργία της πόλης και των γύρω χωριών.

Πολλές πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν σε περιοχές όπως Φόρος, Κυανή Ακτή, Επτανήσου και Μανοπούλου, διακοπές ρεύματος και κάδοι απορριμμάτων να ”ταξιδεύουν” επί της Λ. Ειρήνης και Λ. Ιωαννίνων.

Τεράστιες ζημιές σημειώθηκαν και σε οικοσυσκευές, αφού οι συχνές διακοπές στο ρεύμα και η αυξομείωση της τάσης ήταν η αιτία να καούν, ψυγεία, τηλεοράσεις, πλυντήρια κ.α σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φτάσει στο onprevezanews.gr και κανείς δεν γνωρίζει αν και από ποιον θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες τους.

Στην οδό Μανοπούλου ένα τεράστιο πεύκο έπεσε από το προαύλιο του 6ου δημοτικού σχολείου και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι 2ου ορόφου στην απέναντι πολυκατοικία με αποτέλεσμα να καταστραφεί ένα κομμάτι από την περίφραξη του σχολείου καθώς και πυλώνες ηλεκτροφωτισμού.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν καθώς ο τεράστιος κορμός δέντρου έπρεπε να κοπεί και να κρατηθεί με ειδικό γερανοφόρο όχημα.

Τέλος 2-3 σπιτάκια τα οποία είχε στήσει ο δήμος Πρέβεζας για την δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού ανάμεσα από τα Δικαστήρια και την πλατεία Ανδρούτσου οι δυνατοί άνεμοι τα ξήλωσαν.

Προηγούμενο Άρθρο

Μεγάλη νίκη στην Κέρκυρα για τη Νικόπολη – Κέρδισε τον τοπικό Κένταυρο με 81-54

Επόμενο Άρθρο

Τέσσερα στα τέσσερα για τον Α.Σ Νικόπολη 2020 – Με δύο γκολ του Τσουμελέκα κέρδισε τον Ιόνιο (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Διοικητή της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ και την Λιμενάρχη Πρέβεζας

Συνάντηση με τον Αρχιπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος -Διοικητή 3ης Περιφερειακής Διοίκησης […]