Σάββατο, 11 Μαΐου 2024, 23:50

Τέσσερα στα τέσσερα για τον Α.Σ Νικόπολη 2020 – Με δύο γκολ του Τσουμελέκα κέρδισε τον Ιόνιο (video-pics)

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας πραγματοποίησε ο Α.Σ Νικόπολη 2020, ο οποίος κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ με 2-0 τον Ιόνιο AC Preveza.

Ο αγώνας ήταν γιορτή για το ποδόσφαιρο της πόλης μας, αφού η διοίκηση της Νικόπολης είχε απευθύνει ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους για δωρεάν είσοδο και με την μουσική επιμέλεια του Σπύρου Βρυώνη, οι κερκίδες γέμισαν με κόσμο, για να παρακολουθήσουν έναν εξαιρετικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ανάμεσα σε δύο ομάδες με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα την υπεροχή των κινήσεων και δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ κάνοντας το 1-0 με τον Τσουμελέκα στο 20ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο δε το κατάφεραν με τους γηπεδούχους να διπλασιάζουν τα τέρματά τους και πάλι με τον Τσουμελέκα, στο 67ο λεπτό.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος ωστόσο ήταν η αιτία να βγάλει εκτός παιχνιδιού 4 συνολικά ποδοσφαιριστές δύο από κάθε ομάδας λόγω μικροτραυματισμών.

Να σημειώσουν ότι στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου βρέθηκαν εκπρόσωποι της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία συνεργάζεται με την IONIOS AC Prevezas, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Διαιτητές ήταν: Πάτσης, Τσόγκας, Στρακαντούνας.

Α.Σ Νικόπολη 2020 ( Δημήτρης Κωστής): Γαλανός, Μίτα, Δημακόπουλος, Μπόμπορης, Κίστης (78ο λ.τ. Κιτσαντάς), Μήτσιος (73ο λ.τ. Σφήκας), Βάσσιος, Φωτίκας, Τσουμελέκας, Μαρκουδάκης (75ο Λεόπουλος), Κουτρούμπας,.

IONIOS AC (Πανούσης Πάνος): Λογοθέτης (84ο Μπάρης), Παππάς (71ο λ.τ. Αρμενιάκος), Γκόγκα (71ο Καραμπέτσος), Σεργής, Μεϊμάρογλου, Κωτσαντής, Κολιοπήλιος, Τζαβάρας (84ο λ.τ. Κανταρέλης), Τσαχάνι (61ο Νάνος), Γερασίμου, Κιτσαντάς.

Προηγούμενο Άρθρο

Τεράστιες ζημιές προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι στην Πρέβεζα – Διακοπές ρεύματος…και καμένες οικοσυσκευές

Επόμενο Άρθρο

Θέσεις εργασίας από την FOTIS HOME για το νέο υποκατάστημα στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...