Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 9:20

Τεράστια επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Λούρο (Live-pics)

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία της Δ.Ε Λούρου.

Ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας με την Τοπική Κοινότητα στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που γίνονται μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας.

Κατά κοινή ομολογία η διοργάνωση πέτυχε και αυτό μετά την εκπληκτική δουλειά που έγινε από τον Δήμο και το τμήμα Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κοινότητα.

Από νωρίς ο χώρος της πλατείας είχε γεμίσει με εκατοντάδες κόσμου, μικρούς και μεγάλους που περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να δουν θεατρικά σκετς, αλλά και αθλητικές επιδείξεις.

Περιμετρικά της πλατείας υπήρχαν ξύλινα σπιτάκια όπου εθελοντές έκαναν δωρεάν face painting, ενώ κατασκεύαζαν κατασκευές μαζί με μικρά παιδιά.

Την γιορτή παρακολούθησαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Βουλευτής ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης, Γρηγόρης Κουμπής, Νίκος Παγγές, Γιώργος Σαργιάνογλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λούρου Σπύρος Γκούρας, η ειδική συνεργάτης του δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου, η διευθύντρια του τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Δήμητρα Κοψάρη και εκατοντάδες κόσμου που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Οι εκδήλωση ξεκίνησε με τις αθλήτριες του Α.Σ Καλλισθένης, όπου πραγματοποίησαν σκετς θεατρικά, ακολούθησαν οι επιδείξεις του Α.Σ Ευκλέας Λούρου.

ΤΟ ΚΔΑΠ Castellino παρουσίασε Χριστουγεννιάτικα σκετς, ενώ τραγούδισαν τα κάλαντα για να δεχθούν το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Έπειτα ακολούθησαν η Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Πρέβεζας με την Φιλαρμονική ορχήστρα από τον Σκουφά Άρτας όπου έδωσαν μία μικρή συναυλία με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Κατσαούνου, ενώ ο δήμος μοίρασε φαναράκια σε όλους τα οποία ”πεταξαν” στον ουρανό.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με ζωντανή ελληνική μουσική από τους Ραφαήλ Σιώρο στο μπουζούκι και τον Γιώργο Υφαντή στην κιθάρα και τραγούδι.

Ο Δήμος Πρέβεζας και η κοινότητα Λούρου προσέφερε σε όλους δωρεάν Pop Corn, μαλλί της γρίας, άφθνο τσίπουρο, γλυκά καραμέλες και σουβλάκια.

Δείτε το Live της εκδήλωσης όπως καλύφθηκε από το On Tv.

Δείτε τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Δεύτερο χάλκινο μετάλλιο σε Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιαδά για μαθητή του ABC Success Lab

Επόμενο Άρθρο

Στην ΕΡΤ1 το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...