Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 20:59

Δεύτερο χάλκινο μετάλλιο σε Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιαδά για μαθητή του ABC Success Lab

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον εκπαιδευτικό όμιλο Activum Πρέβεζας, αφού μαθητής του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά την τρίτη θέση σε Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Πρόκεται για τον 16χρονο μαθητή Γιώργο Νάνο, ο οποίος μετά από σκληρό αγώνα και τεράστια προσπάθεια κατάφερε να κερδίσει και πάλι την τρίτη θέση διεθνώς και να ισχυροποιήσει την θέση του στον κόσμο των μαθηματικών.

Η διευθύνουσα σπουδών του Activum Πρέβεζας Δέσποινα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε η ίδια την τεράστια επιτυχία με ανάρτησή της στα προφίλ της στα social media.

”Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δικός μας Γιώργος Ν. κατέκτησε την τρίτη θέση στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα Leibniz International Math Olympiad Challenge – LIMOC”.

Ο 16χρονος Γιώργος είχε περάσει στον τελικό μετά την προκριματική φάση που είχε γίνει 3 Δεκεμβρίου, λαμβάνοντας το ”χρυσό” εισιτήριο.

Μια εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου ο Γιώργος συναγωνίστηκε 35 μαθητές από πολλά κράτη του εξωτερικού και μετά από έναν σκληρό συναγωνισμό ξανακατακτά την κορυφή.

Έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα με την πολύτιμη βοήθεια της καθηγήτριας Έφης Τζίμα, και την αμέριστη συμπαράσταση των υπευθύνων του Activum Πρέβεζας Δέσποινας Παπαγεωργίου και Στέφανου Νέσσερη, ο 16χρονος έκανε το ακατόρθωτο, να κερδίσει εκ νέου την τρίτη θέση.

”Οι επιτυχίες των μαθητών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τους κόπους τους, που έρχονται με θυσίες και στερήσεις, αφού για αυτά η μάθηση έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον”δηλώνει η κα Παπαγεωργίου στο onprevezanews.gr, ευχόμενη στον 16χρονο μαθητή να έχει μια λαμπρή πορεία στα μαθηματικά που τόσο αγαπά.

Προηγούμενο Άρθρο

Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας: Αθλητές στόλισαν τα σκάφη τους και έκαναν βόλτα στο λιμάνι (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Τεράστια επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Λούρο (Live-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...