Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 14:20

Τένις: Με δύο Ευρωπαϊκούς τίτλους στην Κύπρο ο Πρεβεζάνος Στέφανος Πουρναρόπουλος

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο οι τελικοί του τουρνουά της Tennis Europe U14 της Λεμεσού, που είχαν έντονο το ελληνικό στοιχείο, αφού ο Ηρακλής Καλάνοφ αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μονό αγοριών, ο Στέφανος Πουρναρόπουλος πήρε τη 2η θέση, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε και η Μυρτώ Πρωιμάκη στο μονό κοριτσιών.

Στον ελληνικό τελικό του μονού αγοριών, ο Ηρακλής Καλάνοφ, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησε του Στέφανου Πουρναρόπουλου, Νο.6, με 7-5, 6-2.

Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, ειδικά στο 1ο σετ εξαιρετικό κλειστό, με τον Ηρακλή να επικρατεί στο τέλος και να κατακτά τον 4ο τίτλο της καριέρας του σε διοργάνωση της Tennis Europe, 2ο στα μονά, 1ο από το 2019 και 1ο στην κατηγορία των 14 ετών.

Για τον Πουρναρόπουλο, που έκανε μια φανταστική εβδομάδα στο Famagusta Tennis Club της Λεμεσού, αυτή ήταν η πρώτη παρουσία σε τελικό διοργάνωσης της Tennis Europe στα μονά, ενώ θυμίζουμε πως την Παρασκευή είχε κατακτήσει τον τίτλο στα διπλά, μαζί με τον Κύπριο Μάριο Πραστίτη.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Στέφανος συμμετείχε στο τουρνουά στη Bitola Open Skopje, όπου κέρδισε το Νο2 του ταμπλό και Νο19 Ευρώπης, ενώ στον επόμενο γύρο κέρδισε το Νο6 ταμπλό και 148 Ευρώπης. Στα μόνα έφτασε 4αδα και δίπλα ημιτελικός

Από την Κύπρο ο Πρεβεζάνος Στέφανος Πουρναρόπουλος ταξιδεύει στα Σκόπια, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά Kavadarci στην κατηγορία U16.Ενώ σε 15 ημέρες θα επισκεφτεί την Πρέβεζα, προκειμένου να λάβει μέρος στο ITF που γίνεται και είναι το πρώτο στην καριέρα του.

Προηγούμενο Άρθρο

Ι.Ν Αγ. Βασιλείου: Θείες λειτουργίες εβδομάδας (13-19 Ιουνίου 2021)

Επόμενο Άρθρο

Ψαράδες ταΐζουν χελώνα στο αλιευτικό καταφύγιο Πρέβεζας (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...