Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 15:35

Σ.Κ Νικόπολη: ”Χτίζει το αύριο του Πρεβεζάνικου μπάσκετ” (βίντεο)

Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα μπάσκετ της Πρέβεζας, η Νικόπολη έχει ένα πλήρες ρόστερ όπου υπό τις οδηγίες του προπονητή Σπύρου Πολίτη, θα ριχθεί στην μάχη της Α’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση φέτος έχει πολλούς στόχους.

1. Την ενσωμάτωση αρκετών νέων ηλικιακά αθλητών που προέρχονται από τις ακαδημίες, δίνοντάς τους παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα λάβουν σημαντικές εμπειρίες.

2. Την επιστροφή αρκετών αθλητών οι οποίοι μετά την φοίτησή τους σε Πανεπιστήμια της χώρας, ενσωματώθηκαν στην οικογένεια της Νικόπολης, προσφέροντας και πάλι τις υπηρεσίες τους, όπως Ζάχος Μπέλος, Γρηγόρης Τσεκούρας κ.α

3. Επιστροφή παλαιών και γεμάτους εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες παίκτες, όπως ο Κώστας Νίκας, ο οποίος τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στη Νικόπολη και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Έτσι με ένα ρόστερ που το αποτελούν περισσότεροι από 14 αθλητές, η Νικόπολη θα προσπαθήσει να γίνει εκ νέου μία οικογένεια όπως δήλωσε στο onprevezanews.gr ο κόουτς Σπύρος Πολίτης και μετά θα διεκδικήσει με αξιώσεις ότι το καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και στον Β΄όμιλο όπου θα συμμετέχει η Νικόπολη, αποτελείται από 8 συλλόγους οι οποίοι είναι οι εξής:

  • Α.Σ. ΙΟΝΙΟΣ (Κέρκυρα)
  • ΘΡΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Ιωάννινα)
  • Α.Σ. ΛΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Κέρκυρα)
  • Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ (Ιωάννινα)
  • Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ (Κέρκυρα)
  • ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ. (Κέρκυρα)
  • Γ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Κέρκυρα)
  • Α.Σ. ΑΣΤΡΑΚΑ (Ιωάννινα)

Όπως κανείς μπορεί να παρατηρήσει η Νικόπολη έχει να αντιμετωπίσει στον ίδιο όμιλο 5 ομάδες από το νησί των Φαιάκων την Κέρκυρα και 3 ομάδες από την πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Ιωάννινα.

Το πόσο δύσκολοι ή εύκολοι είναι οι αντίπαλοι αυτό θα φανεί κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου με την ομάδα της Πρέβεζας να ταξιδεύει στην Κέρκυρα, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Σ. ΛΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Το πρωτάθλημα θα έχει 18 αγωνιστικές χωρισμένο σε δύο γύρους των 9 αγωνιστικών ο κάθε ένας με την κάθε ομάδα να έχει σε κάθε γύρο από ένα ρεπό.

Η ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της διοργανώτριας αρχής που είναι η ΕΣΚΑΒΔΕ. θα γίνει στις 2 Απριλίου 2023,

Το onprevezanews.gr σας παρουσιάζει το πλήρες ρόστερ της Νικόπολης 2022-2023 με όλα τα στοιχεία του κάθε αθλητή, ενώ ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Πολίτης μιλώντας στο onprevezanews.gr, μιλάει για τη φετινή χρονιά, το ρόστερ και τους στόχους.

Δείτε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος (ΕΔΩ)

Δείτε το ρόστερ του συλλόγου (ΕΔΩ)


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η τοποθέτηση του Γιώργου Νίτσα για το θέμα του λιμανιού και της παράκτιας ζώνης

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 110 χρόνια, από την Απελευθέρωση της Πρέβεζας (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...