Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:14

Σύσκεψη Π.Υ Πάργας, Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Πρέβεζας και ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας

Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του  διοικητή της Π.Υ. Πάργας , Αντιπύραρχου Βασιλείου Γιάνου, στην έδρα της υπηρεσίας, στην Πάργα. Στην σύσκεψη συμμετείχαν , ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας Π.Ε Πρέβεζας κος Νικόλαος Παππάς ,  ο πρόεδρος της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας κος Βασίλειος Ράπτης και ο Ομαδάρχης Δασοπροστασίας Δασοπυρόσβεσης της ΛΕΚ κος Βίκτωρας Γιαννούλης.
Η σύσκεψη είχε ως σκοπό την καλύτερη προετοιμασία και την αντιμετώπιση των προβλημάτων για την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο. 
Εκφράστηκε η πρόθεση των συμμετεχόντων για συνεργασία , ενώ ο διοικητής της Π.Υ. Πάργας αναφέρθηκε στην δυνατότητα από μεριάς ΛΕΚ, της επιχειρησιακής ενίσχυσης της Υπηρεσίας, από την ΛΕΚ για την συγκεκριμένη περίοδο.
Αναλύθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν , καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν την συγκεκριμένη περίοδο. Ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. κος  Πρέβεζας κος Παππάς τόνισε στον κο Γιάννο, την αμέριστη στήριξη της πολιτικής προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ από μεριάς ΛΕΚ, ο πρόεδρος κος Ράπτης τόνισε την θέληση για ενίσχυση του έργου της Π.Υ. Πάργας κατόπιν συνεννοήσεως και με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κο Δημήτρη Μαυρογιώργο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σούπερ γιαγιά 102 ετών νίκησε τον κορονοϊό μετά από νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Για ποιον λόγο ο Στέργιος Γιαννάκης ανέβασε την ίδια φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό με διαφορά 6 ετών;;;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...