Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 19:57

Για ποιον λόγο ο Στέργιος Γιαννάκης ανέβασε την ίδια φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό με διαφορά 6 ετών;;;

Έκπληξη προκάλεσε η ανάρτηση του Βουλευτή της Ν.Δ Ν. Πρέβεζας Στέργιου Γιαννάκη στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, στην οποία φαίνεται να βρίσκεται σε γεύμα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και άλλους συναδέλφους και στελέχη της Ν.Δ.

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, η Βουλευτής Σοφία Βούλτεψη και ο Βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Στην σημερινή φωτογραφία ο Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης γράφει ” εφ’ όλης της ύλης συζήτηση”.

Ωστόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχθεί το 2016 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση και είχε γευματίσει σε ταβέρνα με Βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ μετά τη μαραθώνια συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και την διαπλοκή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτές του κόμματος απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και μοιράστηκαν την ικανοποίησή τους για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βουλή και το άγριο σφυροκόπημα που έκανε στον πρωθυπουργό.  (Αλέξη Τσίπρα).

Την ίδια φωτογραφία ο Στέργιος Γιαννάκης είχε δημοσιεύσει και στις 30 Μαρτίου 2016.

Έτσι λοιπόν έχουμε την ίδια φωτογραφία με διαφορά έξι ετών… Μήπως ήθελε να θυμηθεί τα παλιά; Δεν υπάρχει άλλος λόγος… Μήπως να περιμένουμε επίσημη εξήγηση;


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σύσκεψη Π.Υ Πάργας, Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Πρέβεζας και ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

20 καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας: «Να ακουστεί η φωνή και η αγωνία των μαθητών μας»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...