Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 12:48

Σύλλογος Εστίασης Πάργας – Εξαιρετική εκδήλωση με ντόπιους παραγωγούς (video-pics)

Ο Σύλλογος Εστίασης & Καφέ Μπαρ Πάργας πραγματοποίησε στην Πάργα την Παρασκευή 21 Απριλίου, στο Μουσείο Ελιάς “Paragaea” μια μοναδική εκδήλωση με τίτλο “Γνωριμία  με τους Τοπικούς Παραγωγούς”. Ήταν η 2η συνεχή χρονιά που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και είχε ως βασικό στόχο την άμεση επαφή, γνωριμία και  σύνδεση των τοπικών παραγωγών με τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης, η αυθεντικότητα και ο τοπικός χαρακτήρας της γαστρονομίας αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για έναν προορισμό που στοχεύει στην ολιστική βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Τοπική γαστρονομία βέβαια, δεν νοείται  χωρίς τα τοπικά προιόντα και την στήριξη των τοπικών μας παραγωγών.

Η Εκδήλωση κατά γενική ομολογία  ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, οργανωμένη και εξαιρετικά συντονισμένη. Πολύ Συμαντκκο είναι πως συνάφθηκαν και νέες συνεργασίες μεταξύ παραγωγών και επαγγελματιών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Πάργας κ.Νικόλαος Ζαχαριάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπούρης, ο Αντιδήμαρχος κ.Βασίλης  Γκίζας, οι αρχηγοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Κ. Νάκιας Φώτης και Δέσκας Πέτρος, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Πάργας κ. Παπανικολάου Τάσος και Καναλλακίου κ. Δήμας Ιωάννης, δημοτικοί  Σύμβουλοι, καθώς η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Στέλλα Βαρτελάτου και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων του Τουρισμού.

Θερμές ευχαριστίες  εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης & Καφέ Μπαρ Πάργας στους τοπικούς παραγωγούς  που συμμετείχαν στην διοργάνωση, καθώς τους αναλογεί μεγάλο μέρος της  επιτυχίας. Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Λιάκρη και την οικογένεια του για την παραχώρηση του υπέροχου Μουσείου Ελιάς στην Πάργα.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εντυπωσιακός ο εορτασμός στον Αγ. Θωμά Πρέβεζας παραμονή της εορτή του (pics-video-live)

Επόμενο Άρθρο

Μέγας Εσπερινός παραμονή στο Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου δίπλα στις πηγές του Αγ. Γεωργίου (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...