Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 14:54

Εντυπωσιακός ο εορτασμός στον Αγ. Θωμά Πρέβεζας παραμονή της εορτή του (pics-video-live)

Ο εορτασμός του Αγίου Θωμά στον γραφικό συνοικισμό έγινε πόλος έλξης για εκατοντάδες πιστών που βρέθηκαν παραμονή της εορτής του, οι οποίοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

Το Σάββατο παραμονή της εορτής στις 7 το απόγευμα τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ ακολούθησε η περιφορά της εικόνας περιμετρικά του Ιερού Ναού.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γρηγόρης Κουμπής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, ο επικεφαλής της Ανάπτυξης Τώρα και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Νίτσας, η υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ Μαρία Κατσικοβόρδου και η επίσης υποψήφια Ιωάννα Μπεϊντάρη, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λελοβίτης, η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Στέλλα Βαρτελάτου και ο επίσης υποψήφιος Παύλος Φραγκούλης,  ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Τζίμας και πλήθος πιστών.

Αμέσως μετά την περιφορά της Εικόνας, ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Αγίου Θωμά.

Μάλιστα κατά την διάρκεια των χορευτικών μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Θωμά προχώρησαν στην ρίψη πυροτεχνημάτων που έκαναν τη νύχτα-μέρα, εισπράττοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Προηγούμενο Άρθρο

Άννα Γκορόγια: Η ψυχή της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Σύλλογος Εστίασης Πάργας – Εξαιρετική εκδήλωση με ντόπιους παραγωγούς (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...