Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 14:20

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Μέχρι και αυτή την στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα σοβαρά, ένας εκ των οποίων είναι ο ίδιος του ο αδελφός στην Μυρσίνη Πρέβεζας.

Πρόκειται για έναν 48χρονο, ο οποίος για ασήμαντη αφορμή ‘’σήκωσε’’ την καραμπίνα του και πυροβόλησε εξ’ επαφής σχεδόν έναν 40χρονο ιδιοκτήτη καφενείου στο κεφάλι καθώς επίσης και τον 41χρονο αδελφό του στην κοιλιακή χώρα και τα πόδια.

Το πρωτοφανές περιστατικό αναστάτωσε ολόκληρο το Ν. Πρέβεζας, καθώς και οι 3 ήταν γνωστοί ευρύτερα.

Κανείς μέχρι και τώρα δεν μπορεί να πει τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του 48χρονου και να καταφέρει σοβαρά τραύματα απέναντι σε δύο άλλα άτομο, μα πάνω από όλα στον ίδιο του τον αδελφό.

Οι πληροφορίες του onprevezanews.gr κάνουν λόγο ότι αιτία για το περιστατικό στάθηκε ο δανεισμός ενός αγροτικού οχήματος από τον 41χρονο στον 40χρονο ιδιοκτήτη καφενείου.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, όπου αρχικά μετέφεραν στο νοσοκομείο Πρέβεζας τους τραυματίες και αφού τους σταθεροποίησαν οι γιατροί στην συνέχεια τους μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σοβαρή η κατάσταση του 40χρονου

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης καφενείου χτυπήθηκε από κοντινή απόσταση και φέρει πολύ σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο του, ενώ μέχρι και αυτή την στιγμή παραμένει διασωληνωμένος με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σοβαρή και η κατάσταση του 41χρονου αδελφού του δράστη, ο οποίος φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τα πόδια, με την κατάστασή του να είναι σταθερή.

Ανθρωποκυνηγητό στο δάσος και όχι μόνο

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τόσο από την Πρέβεζα όσο και από τους γειτονικούς νομούς έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την  σύλληψη του δράστη.

Μάλιστα στις έρευνες συμμετέχουν και εκπαιδευμένοι σκύλοι, ενώ νωρίς το απόγευμα τις όλες προσπάθειες συνέδραμε και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Έχουν αποκλειστεί όλοι οι δρόμοι και ελέγχονται όλα τα οχήματα, αν και οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο δράστης διέφυγε πεζός από το σημείο του μακελειού.

Κάποιοι που γνωρίζουν καλά τον δράστη φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι έχει βρει καταφύγιο στο δάσος, το οποίο το γνώριζε λόγο και της δουλειάς τους

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αλλοδαπός κυνηγούσε ανήλικα και τα φωτογράφιζε μέσα σε δημοτικό σχολείο

Επόμενο Άρθρο

Σε σταθερή κατάσταση η 17χρονη του δυστυχήματος στη Ν. Κερασούντα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...