Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 14:57

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αλλοδαπός κυνηγούσε ανήλικα και τα φωτογράφιζε μέσα σε δημοτικό σχολείο

Μια περίεργη υπόθεση διαδραματίζονταν τις τελευταίες ημέρες στην Πρέβεζα και πιο συγκεκριμένα σε προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου τις απογευματινές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με γονείς παιδιών που έπαιζαν στο σχολείου, ένας νεαρός αλλοδαπός, Ινδός στην καταγωγή με το πρόσχημα ότι ήθελε να παίξει μαζί με τα ανήλικα παιδιά, τα κυνηγούσε και στην συνέχεια τα φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο.

Για το περιστατικό είχαν ενημερωθεί αστυνομικοί που έχουν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, ώστε να αυξηθεί η επιτήρηση τις απογευματινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες γονέων αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ αφού ενημερώθηκε από γονέα ότι ο συγκεκριμένος αλλοδαπός ήταν το απόγευμα του Σαββάτου εσωτερικά του σχολικού προαυλίου, πήγε στο σημείο αν και ήταν εκτός υπηρεσίας και κατάφερε και ακινητοποίησε τον αλλοδαπό.

Σε άμεσο χρονικό διάστημα προσέτρεξαν δύο περιπολικά, τα οποία παρέλαβαν τον αλλοδαπό και τον προσήγαν στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια περιοίκων οι οποίοι παρακολουθούσαν το σκηνικό από τα μπαλκόνια τους.

Ο Ινδός ηλικίας περίπου 20ετών ζει στην Πρέβεζα, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν είχε τα απαραίτητα έγγραφα ή όχι.

Ανάστατοι οι γονείς των μικρών παιδιών στο άκουσμα της είδησης, με τις πληροφορίες να λένε ότι μία μητέρα θα προχωρούσε σε μήνυση κατά του αλλοδαπού.

Ωστόσο να διευκρινίσουμε ότι αν κανείς από τους γονείς δεν κάνει μήνυση εναντίον του αλλοδαπού τότε θα αφεθεί ελεύθερος.

Προηγούμενο Άρθρο

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ΕΟΔΥ… Πως τα έξι κρούσματα τα έκανε δώδεκα!

Επόμενο Άρθρο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...