Συνεργασία της ΛΕΚ Πρέβεζας με το King Baudouin Foundation

Ημερομηνία:

spot_img

Με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας , ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το King Baudouin Foundation κατόπιν επιλογής πρότασης της λέσχης για υλοποίηση προγράμματος δράσης. Μια συνεργασία μεγάλης βαρύτητας και διεθνούς κύρους.

Το Ίδρυμα King Baudouin είναι ένα ανεξάρτητο και πλουραλιστικό ίδρυμα κοινής ωφέλειας, το οποίο εργάζεται για τη βελτίωση της κοινωνίας για περισσότερα από 40 χρόνια. Επιδιώκει να αλλάξει την κοινωνία προς το καλύτερο και επενδύει σε έργα και άτομα που εμπνέουν.

Αποστολή του Ιδρύματος King Baudouin είναι να συμβάλει στην οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας στο Βέλγιο, στην Ευρώπη και αλλού στον κόσμο. Το Ίδρυμα ιδρύθηκε το 1976, με την ευκαιρία της 25ης επετείου της βασιλείας του Βασιλιά Μπωντουέν και τελεί υπό την τιμητική Προεδρία της Βασίλισσας Ματθίλδης από το 2015.

Το Ίδρυμα είναι φορέας αλλαγής και καινοτομίας, εξυπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον και αυξάνοντας την κοινωνική συνοχή. Προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπό μας μέσω

της δημιουργίας ικανοτήτων σε οργανισμούς και ατόμων που συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας.

Συνδράμει ιδιώτες, εταιρείες ή οργανισμούς φιλανθρωπικού και

εθελοντικού χαρακτήρα που επιθυμούν να αναλάβουν δράση για το κοινό καλό σε οποιαδήποτε ήπειρο και σε οποιονδήποτε τομέα γενικού συμφέροντος, ιδίως μέσω της ιδρυτικής ιδιότητας μέλους της συμμαχίας Myriad alliance for borderless giving- για δωρεές χωρίς σύνορα.

Τα προγράμματά είναι μακροπρόθεσμα και καλύπτουν διάφορους τομείς:

  • Κοινωνική δικαιοσύνη και φτώχεια
  • Υγεία
  • Κληρονομιά και πολιτισμός
  • Κοινωνική δέσμευση
  • Διεθνής
  • Εκπαίδευση και ανάπτυξη ταλέντων
  • Ευρώπη
  • Κλίμα, περιβάλλον και βιοποικιλότητα.

 

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπρόσωποι φορέων από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες συναντιούνται στην Πρέβεζα στο πλαίσιο του έργου CIVITEC

Με αφορμή την 7η Διαπεριφερειακή Συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου...

Στο επίκεντρο η ερήμωση των χωριών – Εκδήλωση στον Βουβοπόταμο για αγρότες και κτηνοτρόφους

Τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, αλλά και...

Καστροσυκιά: «Έχουμε μείνει πίσω» – Έκκληση για άμεσες παρεμβάσεις και αξιοποίηση της περιοχής

Έντονη έκκληση προς τον Δήμο Πρέβεζας και την Περιφέρεια...

Η Πρέβεζα φορά τα γιορτινά της: Βαρκαρόλα και Γιορτή Σαρδέλας σε ένα διήμερο γεμάτο θάλασσα, γεύση και παράδοση

Η Πρέβεζα ετοιμάζεται να ζήσει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό διήμερο,...