Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 18:57

Συναυλία με τον Ηπειρώτη καλλιτέχνη Δημήτρη Υφαντή στην Πρέβεζα

Με μια αγκαλιά αγαπημένα τραγούδια από τον αστερισμό της έντεχνης, λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής ερμηνευμένα από τον αγαπημένο μας Ηπειρώτη καλλιτέχνη Δημήτρη Υφαντή, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος», θα αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι.

Στην ξεχωριστή βραδιά που διοργανώνουν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό ο Δήμος και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ο Δημήτρης Υφαντής ισορροπεί με σεβασμό στους Διονυσιακούς ρυθμούς του χτες με τις τρυφερές ερμηνείες του σήμερα. Επί σκηνής θα συναντηθεί με τον Πρεβεζάνο μουσικό Αποστόλη Βαγγελάκη στα πνευστά, τον Σωκράτη Καραβίδα στα πλήκτρα, τον Κώστα Δημητρίου στα τύμπανα, τον Δημήτρη Σταύρου στα έγχορδα και τα πνευστά και τη Νάντια Κολιοφώτη στα φωνητικά.

Η ξεχωριστή μουσική παρέα θα αυτοσχεδιάσει, θα διασκευάσει, θα «απογειώσει» αγαπημένες μελωδίες που θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνει  με Δελτία Eισόδου που το κοινό μπορεί να προμηθευτεί από το Τμήμα Πολιτισμού (ισόγειο κτιρίου π. Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας) και στο χώρο της συναυλίας πριν την έναρξη (Δημοτικό Κηποθέατρο).

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid 19, με υποχρεωτική χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας και τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Εθνική Παίδων Βόλει ο Βαγγέλης Ρούσος του ΑΟ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Συνέντευξη Νίκου Γεωργάκου εφ’ όλης της ύλης στο Ράδιο Πρέβεζα 93 (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...