Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 6:47

Συνέντευξη Νίκου Γεωργάκου εφ’ όλης της ύλης στο Ράδιο Πρέβεζα 93 (βίντεο)

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, στο Ράδιο Πρέβεζα 93, στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη.

Ο Νίκος Γεωργάκος στην δίωρη συνέντευξη αναφέρθηκε σε καίρια θέματα και ζητήματα που αφορούν την πόλη της Πρέβεζας, και την δίχρονη θητεία της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας, μίλησε για το θέμα της Πανδημίας, κάνοντας αναφορά στην αύξηση των κρουσμάτων τον τελευταίο μήνα, κάτι που όπως είπε ήταν αναμενόμενο αφού στον δήμο η πληρότητα στα καταλύματα άγγιξε ακόμη και το 100%.

”Η πόλη μας ήταν ένας από τους κύριους προορισμούς τόσο των ελλήνων όσο και ξένων, που ήρθαν να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών. Τα καταστήματά μας λειτούργησαν άψογα, αφού οι επιχειρηματίες είχαν προνοήσει να εμβολιαστεί η πλειοψηφία του προσωπικού, ενώ τα μέτρα τηρήθηκαν στο έπακρο” είπε ο Νίκος Γεωργάκος, για να συνεχίσει: ”Πιστεύω ότι για μια εβδομάδα ακόμα θα έχουμε πολύ κόσμο, ενώ μετά θα αρχίσει να μειώνεται η τουριστική κίνηση΄΄.

”Ευχαριστώ στο προσωπικό του ΕΟΔΥ”

Ένα μεγάλο ευχαριστώ έδωσε ο δήμαρχος Πρέβεζας στο προσωπικό του ΕΟΔΥ, αφού όπως είπε βρίσκονται στον χώρο του λιμενικού ταμείου που τους παραχωρήθηκε από το πρωΐ μέχρι και το απόγευμα, με αποτέλεσμα καθημερινά να κάνουν rapid test, περισσότεροι από 400 άνθρωποι.

”Rapid test, δεν κάνουν μόνο οι ντόπιοι, αλλά και ξένοι είτε είναι από τα σκάφη είτε άνθρωποι που θέλουν να επιστρέψουν στο εξωτερικό. Πολλά μπράβο τους λοιπόν”.

”Να μην στοχοποιούμαι ανθρώπους και επιχειρήσεις”

”Παρακαλώ πολύ ορισμένοι που διαδίδουν ονόματα και επιχειρήσεις ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με κορονοϊό, να σταματήσουν. Είναι ότι χειρότερο μπορούν να κάνουν για την πόλη μας. Η ανθρωποφαγία κάνει μόνο κακό”.

3on3  –  Έρχεται με σκοπό να λειτουργήσει και ως τουριστική προβολή για την πόλη μας

” Κάποιοι έγραψαν, είπαν ότι δώσαμε λεφτά τόσο εμείς όσο και η περιφέρεια για δικό μας όφελος. Δεν είναι όμως έτσι. Πρόκειται για ένα γεγονός που γίνεται ανάμεσα σε 4 πόλεις στην Ελλάδα και θα αποτελέσει ένα τουριστικό προϊόν για την πόλη μας, αφού θα την επισκεφτούν ομάδες από το εξωτερικό και την Ελλάδα. Θα υπάρχουν πολλά χάπενιγκ κατά την διάρκεια των αγώνων, ενώ θα γίνει προβολή σε όλο τον κόσμο μέσω διαφημιστικών σποτ που θα παρουσιάζονται’. Όσον αφορά το 3on3 που πραγματοποιεί η ομάδα μας η Νικόπολη ήμασταν και θα είμαστε δίπλα τους. Είμαστε δίπλα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που προσφέρει θέαμα, αλλά και προβάλει την πόλη μας ανά τον κόσμο. Αυτό έγινε και με το Beach Volley, όπου δεχθήκαμε συγχαρητήρια από την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλη μας΄΄ κατέληξε ο Νίκος Γεωργάκος.

Το Δημοτικό Στάδιο αλλάζει όψη

”Ήδη δημοπρατήσαμε τον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου ”Αθανασία Τσουμελέκα”, σύντομα ξεκινούν οι εργασίες.  Επίσης θα φύγει ο ελενίτ πάνω από το κλειστό γυμναστήριο κάτω από τις κερκίδες. Επίσης θα φτιαχτούν οι χώροι υγιεινής, τα καθίσματα στο στάδιο. Μετά από πρόταση του ΠΑΣ Πρέβεζα, σκεφτόμαστε να μεταφέρουμε τα γραφεία σε άλλη πλευρά του γηπέδου και στο σημείο εκεί να δημιουργηθεί ένα βοηθητικό γήπεδο. Υπάρχουν τα χρήματα και σύντομα θα αλλάξει όψη το Δημοτικό Στάδιο, προκειμένου να το δώσουμε στα παιδιά μας για να αθληθούν. Βέβαια δεν είναι μόνο το Δημοτικό Στάδιο, αλλά και τα κλειστά που υπάρχουν στα σχολεία μας στα οποία και εκεί θα γίνουν παρεμβάσεις” τόνισε ο δήμαρχος Πρέβεζας.

”Μπράβο στον Αντρέα Μίτα και την Σίλα Γέροντα”

” Πολλά συγχαρητήρια στον Βαλκανιονίκη Αντρέα Μίτα για τις επιτυχίες του, αλλά συγχαρητήρια και στην προπονήτρια Σίλα Γερόντα που τον προπονεί και αξίζουν πολλά μπράβο. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά μας πηγαίνουν στο γήπεδο και αθλούνται. Αυτό είναι σπουδαίο και μπράβο σε όλους τους συλλόγους που προσφέρουν στα παιδιά μας το καλύτερο”.

Παιδικές χαρές – Σύντομα αδειοδοτούνται οι δέκα πρώτες στον δήμο μας

”Η γραφειοκρατία είναι αυτή που μας πάει πίσω. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έρχονται οι δέκα πρώτες αδειοδοτήσεις για παιδικές χαρές στην Πρέβεζα, αλλά και σε άλλα τοπικά διαμερίσματα, εκεί όπου θα μπορούν πλέον τα παιδιά μας να παίζουν άφοβα. Όμως ως προσωπικό μου στοίχημα είναι η δημιουργία της παιδικής χαράς στην Πλατεία Ανδρούτσου, όπου εξοικονομήσαμε χρηματοδότηση για νέο τάπητα και νέα παιχνίδια. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχουμε εξοπλίσει τις παιδικές χαρές και θα είναι έτοιμες να δεχθούν τους μικρούς μας φίλους”.

Ο Νίκος Γεωργάκος αναφέρθηκε επίσης στο έργο του πλακόστρωτου της παραλίας, το Νοσοκομείο, το Open Mall, τα στρατόπεδα, τις σχέσεις του με το Επιμελητήριο και τον πρόεδρο Γιάννη Μπούρη, τον απολογισμό διετίας που θα κάνει περίπου στις 20 Σεπτεμβρίου, τις πιθανές αλλαγές σε πρόσωπα συνεργατών του, τον φωτισμό, την καθαριότητα, τις επόμενες δημοτικές εκλογές, την ΔΕΥΑ Πρέβεζας (έργα και σύνδεση με Δ.Ε Ζαλόγγου και Δ.Ε Λούρου), την εκδήλωση του Σεπτεμβρίου στο Μονολίθι Πρέβεζας, κ.α

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Δημάρχου Πρέβεζας στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Συναυλία με τον Ηπειρώτη καλλιτέχνη Δημήτρη Υφαντή στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Η Μαρία Σαπέλα νέα Γ.Γ στον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...