Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 11:41

Συναντήσεις με τους εκπροσώπους των ξενοδόχων της περιοχής είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των ξενοδόχων της περιοχής πραγματοποίησαν σήμερα ο  Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος και ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου κ Λεωνίδας Αργυρός.

Συγκεκριμένα  συναντήθηκαν  στις 10:30 π.μ. με  τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας κ. Κώστα  Ανατολιωτάκη   και από τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας στις 12:30 μ.μ. με τον πρόεδρο  κ. Πολύκαρπο  Χαλκίδη και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου κ. Σπύρο Φάρρα  και Σπύρο Ζουπάνο.

Ο  κ. Λεωνίδας Αργυρός συζήτησε με τους εκπροσώπους των ξενοδόχων τις ιδιαιτερότητες που καταγράφει η φετινή τουριστική περίοδος και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την εφαρμογή των πρωτοκόλλων που θα πρέπει να εφαρμοστούν από τις μονάδες έτσι ώστε  επισκέπτες και προσωπικό να αισθάνονται αλλά και να είναι ασφαλείς.

Ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου επεσήμανε τα πλεονεκτήματα που μπορεί και πρέπει να προτάξει η Πρέβεζα αυτή την περίοδο για να προσελκύσει τουρισμό επαναλαμβάνοντας ότι η μεγάλη   ακτογραμμή της, η υγειονομική κάλυψη και η εύκολη πρόσβαση μπορούν να την καταστήσουν  πόλο έλξης για τους επισκέπτες του φετινού καλοκαιριού.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος στην τοποθέτησή του έθεσε τους δύο βασικούς άξονες που θα κινηθεί ο Δήμος στο θέμα του τουρισμού που είναι η ελαχιστοποίηση των απωλειών για το φετινό καλοκαίρι και μια δυναμική επανεκκίνηση για την επόμενη χρονιά με το σχεδιασμό να ξεκινά ήδη από τον προσεχή  Σεπτέμβριο.

“Ήδη με παρουσιάσεις στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η Πρέβεζα και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε όλο το επόμενο διάστημα, στοχεύοντας κυρίως στην προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού” είπε χαρακτηριστικά ο κ .Γεωργάκος  ανεβάζοντας παράλληλα ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για το επόμενο καλοκαίρι.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος ανέφερε:

“ Μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη θα έχουμε εκπονήσει πλήρες σχέδιο στοχευμένης προβολής της περιοχής μας με ξεχωριστές ενότητες για τον θαλάσσιο τουρισμό, τον οικοτουρισμό, τον ιαματικό τουρισμό και γενικότερα όλες τις επιμέρους μορφές τουρισμού.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια και την προσέλκυση νέων αγορών και οι επαφές μας μέχρι τώρα μας κάνουν να αισιοδοξούμε για την πορεία που θα έχει ο τουρισμός στο Δήμο μας τα επόμενα χρόνια”.

Προηγούμενο Άρθρο

Απαντητική επιστολή του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Δήμο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Πρεβεζάνος συνελήφθη μετά από 31 χρόνια για φόνο στη Γερμανία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...