Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 5:05

Πρεβεζάνος συνελήφθη μετά από 31 χρόνια για φόνο στη Γερμανία

Από τις ελληνικές αρχές συνελήφθη Έλληνας, ο οποίος κατάγεται από χωριό της Πρέβεζας, διέπραξε φόνο το 1989 σε πόλη της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και καταζητούνταν επί 31 ολόκληρα χρόνια.

Ο τότε 37χρονος Σπυρίδων Κ. σκότωσε την 25χρονη παντρεμένη μητέρα δύο μικρών παιδιών, ύστερα από την άρνησή της να δημιουργήσει σχέση μαζί του. Είχαν συναντηθεί παρουσία μιας φίλης της, σε ένα μοναχικό πάρκινγκ και ενώ η γυναίκα αρνήθηκε τις ερωτικές του προτάσεις και μπήκε στο αυτοκίνητό της για να φύγει, την πυροβόλησε με οχτώ σφαίρες στο κεφάλι.

Αφού διέφυγε και έφτασε με το αυτοκίνητό του στο Μπάρι της Ιταλίας, το παράτησε εκεί για να το παραλάβει ο αδελφός του και να το γυρίσει πίσω στην πόλη που έγινε το φονικό, έτσι ώστε οι αρχές να χάσουν τα ίχνη του. Από εκεί όπως όλα δείχνουν έφτασε στην Ελλάδα.

Ο δράστης, πέντε χρόνια νωρίτερα είχε επιτεθεί στον σύζυγό της αδελφής του και τον τραυμάτισε 24 φορές με ψαλίδι, είχε ήδη καταδικαστεί σε φυλάκιση. Η δολοφονία δε διαγράφεται και οι γερμανικές αρχές έχουν ήδη ζητήσει την έκδοση του δράστη στη Γερμανία, έτσι ώστε να τον δικάσουν για το έγκλημα που διέπραξε πριν 31 χρόνια.

Οι ελληνικές αρχές ανακάλυψαν την ταυτότητα του δράστη, όταν ο ίδιος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Αμφιλοχίας ύστερα από λιποθυμία. Όλο αυτό το διάστημα ζούσε μόνιμα στην περιοχή του Αγρινίου, χωρίς να έχει ανακαλυφθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

https://www.antenna.gr/watch/1373110/synelifthi-gia-dolofonia-prin-apo-31-xronia?fbclid=IwAR3Z7c6skfa29xSx3bnZkGAlvKt4zteG5KJU72YfD8dSgUw682pdrEsrby8

Προηγούμενο Άρθρο

Συναντήσεις με τους εκπροσώπους των ξενοδόχων της περιοχής είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

25 Km όνειρο: Η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης είναι ελληνική

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...