Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 7:52

Συναντήσεις εκπροσώπων του ΕΚΑΒ με Στράτο Ιωάννου και Νίκο Γεωργάκο

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το πρώΐ της Τετάρτης στην Πρέβεζα ο διευθυντής της 7ης περιφέρειας ΕΚΑΒ – Παραρτήματος Ιωαννίνων Μιχάλης Τσοβίλης, ο οποίος μαζί με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Πρέβεζα Μιχάλη Γεωργαντζή και άλλα στελέχη, προχώρησαν σε εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου και Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

”Πραγματοποιήσαμε εθιμοτυπικές επισκέψεις σε φορείς της πόλης της Πρέβεζας. Τους ευχαριστούμε που βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε μας ανάγκη και μας στηρίζουν κάθε φορά που χρειαζόμαστε κάτι. Ως ΕΚΑΒ μπορώ να πω ότι έχουμε ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια σε οχήματα και προσλήψεις προσωπικού” είπε ο κ. Τσοβίλης.

Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ στην Πρέβεζας Μιχάλης Γεωργαντζής μιλώντας και αυτός στην κάμερα του onprevezanews.gr αναφέρθηκε στις δύο επισκέψεις με τους φορείς της πόλης ευχαριστώντας και αυτός με την σειρά του τον κ. Ιωάννου και τον κ. Γεωργάκο.

”Στις 17 Δεκεμβρίου το πρωΐ, ημέρα του Διασώστη θα βρισκόμαστε κάτω από το Δημαρχείο της Πρέβεζας, όπου θα δώσουμε μαθήματα στους πολίτες πρώτων βοηθειών” κατέληξε ο κ. Γεωργαντζής.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Δίωρη στάση εργασίας από συμβασιούχους του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Κύρλας: ” Η ανέγερση νέου Νοσοκομείο πιο αναγκαία από ποτέ” – (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...