Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:33

Συνάντηση του Δήμαρχου με το νέο Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας αποτελούμενο από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Σουμαλεύρη, την αντιπρόεδρο κ. Αικατερίνη Αυδίκου, τον Γεν. Γραμματέα κ Χρήστο Γούση και το μέλος κ .Στυλιανό Γκούβα.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα αφού εκτός από τη γνωριμία με το νέο Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου , τέθηκαν και ζητήματα που αφορούν την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και κοινές δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση με τον Δήμο Πρέβεζας.

Ο κ. Γεωργάκος συνεχάρη τον Ιατρικό Σύλλογο για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και υλοποίησε τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας αναφέροντας σχετικά:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας απαρτίζεται από έγκριτους επιστήμονες που κάνουν καθημερινά πράξη την προσφορά τους προς τον άνθρωπο.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις υποδείξεις και τις παρεμβάσεις του και θα πρωτοσταστήσουμε στις πρωτοβουλίες που αφορούν την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας».

Προηγούμενο Άρθρο

Μαθητές του 2ου δημοτικού δεντροφύτευσαν επί της Λ. Ειρήνης

Επόμενο Άρθρο

Αγάπη Τριανταφυλλίδη: «Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που υποστήριξαν τα βήματά μου»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...