Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:53

Μαθητές του 2ου δημοτικού δεντροφύτευσαν επί της Λ. Ειρήνης

Την “σκυτάλη” για μια πιο όμορφη πόλη πήραν σήμερα στα χέρια τους οι μικροί μαθητές και μαθήτριες της 4ης τάξης του Β΄Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας, συμμετέχοντας στη δενδροφύτευση που διοργάνωσε το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Πρέβεζας στην οδό Λ. Ειρήνης απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ.

Τα παιδιά με μεγάλη χαρά και προθυμία βοήθησαν στο να φυτευτούν μανώλιες στο παρτέρι απ’ όπου πριν από λίγες μέρες απομακρύνθηκαν δέντρα τα οποία είχαν νοσήσει και έπρεπε να κοπούν.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δημoτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γρηγόρης Κουμπής οι οποίοι, μαζί με τον προϊστάμενο του αρμόδιου Τμήματος Δημήτρη Ντόντορο, εξήγησαν στα παιδιά την όλη διαδικασία.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου ευχαρίστησαν τον διευθυντή του σχολείου Ματθαίο Φιλιππούση και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς για την ανταπόκριση στο κάλεσμά τους καθώς και όλα τα παιδιά, προτρέποντάς τα να κοιτάζουν τα δέντρα που θα μεγαλώνουν και να θυμούνται τη μέρα που έβαλαν το δικό τους “λιθαράκι” στην προσπάθεια για μια πιο όμορφη πόλη.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Στο Top100 επιχειρήσεων της Ελλάδα το ABC Success Lab

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση του Δήμαρχου με το νέο Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...