Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 12:10

Στο «MEGA Channel» ζωντανά η Παραλία Καναλίου της Πρέβεζας (Video)

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντόνα, παραχώρησε συνέντευξη ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας κ. Χαλκίδης Πολύκαρπος όπου έκανε και τον απολογισμό για την τουριστική περίοδο που διανύουμε.

Η Πρέβεζα έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και δυνατότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και για τους 12 μήνες του χρόνου, εάν θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και τουριστικές υποδομές που θα πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν και να εξελιχθούν.

Πάντα με Όραμα, Εξωστρέφεια, Στρατηγική, Σχεδιασμό, Συνεργασίες και Αγάπη για τον τόπο που ζούμε και έχουμε επενδύσει συνεχίζουμε ως Ένωση εδώ και 17 χρόνια την προώθηση και προβολή του Νομού μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης μέσω Τηλεοπτικών Δικτύων Πανελλαδικής Εμβέλειας και μέσω δορυφόρων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι υπέροχες παραλίες, οι αρχαιολογικοί χώροι, οι ιστορικοί χώροι, ο μεγαλύτερος υδροβιότοπος στα Βαλκάνια με 296 είδη πουλιών και ο πλούσιος σε αλιεύματα Αμβρακικός Κόλπος, τα ποτάμια, οι λίμνες, τα βουνά, η γαστρονομία, τα ήθη και έθιμα, η Πρεβεζάνικη κουλτούρα, η παράδοση, τα τοπικά προϊόντα, όλα αυτά σε συνδυασμό κοσμούν τον Νομό της Πρέβεζας ως έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα ,μέσα στον χειμώνα, την επικοινωνιακή πολιτική, τις δημόσιες σχέσεις όσο και με εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος, να γίνει γνωστός ο Νομός μας στην Ευρώπη, στην Σκανδιναβία, στα Βαλκάνια και σε όλη την υφήλιο.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τηλεοπτικό σταθμό του «MEGA Channel», τους παρουσιαστές της εκπομπής Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντόνα, καθώς και όλους όσους βρίσκονται στο control για το άψογο τηλεοπτικό αποτέλεσμα και τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο που μας δόθηκε για την προβολή του Νομού.

Με Τιμή
Το Δ.Σ. της Ένωσης

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας – Δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο στον δήμο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Κώστας Δήμου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...