Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 11:31

Στις 15 Μαΐου ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας

Ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ” Αθανασία Τσουμελέκα” στις 15 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr

Η ανάδοχος εταιρία HELLASOD ήταν η μοναδική που είχε καταθέσει προσφορά για το έργο με το ποσοστό της έκπτωσης να φτάνει το 2%., ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός να αγγίζει τα 152.997,40 € (με Φ.Π.Α.).

Ωστόσο η εταιρία αρχικά το Σάββατο 30 Απριλίου θα έρθει στην Πρέβεζα, προκειμένου να προχωρήσει στον ψεκασμό ζιζανιοκτόνου.

Να σημειώσουμε ότι στην ίδια μελέτη εκτός την προμήθεια του νέου έτοιμου φυσικού προκαλλιεργημένου χλοοτάπητα, υπάρχει επίσης η μεταφορά του και η τοποθέτησή του με όλες τις απαιτούμενες εργασίες, όπως η αφαίρεση του υφιστάμενου χλοοτάπητα στο σύνολό του με ειδικό μηχάνημα, η ομαλοποίηση και επιπεδοποίηση των οποιονδήποτε ανωμαλιών και μικρών υψομετρικών διαφορών με ειδικά μηχανήματα και η διάστρωση νέου θερμόφιλου χλοοτάπητα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Η συνολική διαμόρφωση επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου αγγίζει το συνολικό εμβαδόν των 8.300 τ.μ.

Τα χρήματα είναι ήδη εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό του Δήμου Πρέβεζας σε ξεχωριστό κωδικό, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Από το Πάσχα στην Πρωτομαγιά η Πρέβεζα σε καλεί (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Με κατάνυξη η λιτάνευση της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής στο γραφικό εκκλησάκι στην Μαργαρώνα (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...