Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 3:20

Στην παράσταση “Ωδή στον Έρωτα” οι Ορίζοντες Ηπείρου

Τη μουσικοχορευτική παράσταση, με τίτλο “Ωδή στον Έρωτα” που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων, την Πέμπτη 06/07/2023, παρακολούθησε κλιμάκιο των Οριζόντων Ηπείρου με επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο.

Οι υποψήφιοι της Περιφερειακής Παράταξης και ο Σπύρος Ριζόπουλος, πριν την παράσταση συνομίλησαν με το κοινό και τους συμμετέχοντες ενώ συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την άρτια εκδήλωση την οποία διοργάνωσαν.

Στην ανακοίνωση του ο κύριος Ριζόπουλος αναφέρει: «Σαν ψέμα φάνηκαν εχθές τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ο ίδιος ανέβηκα στο πατάρι του ΕΗΜ ως χορευτής του Λυκείου Ελληνίδων.

Οι δεκαετίας πέρασαν οι αξίες του Λυκείου Ελληνίδων όμως παραμένουν αναλλοίωτες. Δεκάδες χορευτές μας έκαναν την τιμή να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους όπως ιδρώνουν και αγωνιούν να τελειοποιήσουν όλο το χρόνο.

Θερμά συγχαρητήρια στο φίλο μου Γιάννη Αθανασίου που δεν έλειψε ούτε λεπτό δίπλα από τον οργανισμό που μας έδωσε και σε μας τότε τα πρώτα φώτα του πολιτισμού.

Καλή επιτυχία και καλή συνεχεία και στην ηγεσία του Λυκείου Ελληνίδων.

ΥΓ: ήμουν πολύ χαρούμενος να συναντήσω μετά από δεκαετίας την “Πιπίτσα” μας στυλοβάτη του Λυκείου από τα χρόνια της Άννας της Θρομολουπούλου».

Προηγούμενο Άρθρο

Σκάει ”βόμβα” συνεργασίας Γιώργου Νίτσα και Ανάπτυξης Τώρα

Επόμενο Άρθρο

2.200.000 € για νέα πεζοδρόμια στον Δήμο Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...