Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 5:17

Σκάει ”βόμβα” συνεργασίας Γιώργου Νίτσα και Ανάπτυξης Τώρα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ”Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας συνεχίζει ακάθεκτος την προεκλογική περίοδο, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου.

Είναι ο μοναδικός συνδυασμός ο οποίος έχει παρουσιάσει υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσει όσο γίνεται πιο νωρίς το ψηφοδέλτιο των εκλογών.

Καθημερινά συνεχίζει τις επαφές του σε διάφορα Δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Πρέβεζας, τόσο στην πρωτεύουσα του δήμου, όσο και στις δημοτικές ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, πολύ σύντομα θα ανακοινώσει μια συνεργασία, η οποία σίγουρα θα προκαλέσει ”θόρυβο”, αφού πρόκειται για μία κυρία, πολιτικά προερχόμενη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα έχοντας και ρόλο μέσα στο κόμμα.

Άλλωστε ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Ανάπτυξη Τώρα με την μέχρι σήμερα πορεία του στα δημοτικά δρώμενα του δήμου, έχει αποδείξει ότι είναι υπεράνω κομμάτων.

Ο ίδιος ο Γιώργος Νίτσας και κατά την συνέντευξη τύπου όπου είχε ανακοινώσει την εκ νέου κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές είχε τονίσει ότι δεν ανήκει και δεν έχει καμία κομματική ταυτότητα από κανέναν πολιτικό χώρο.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Λευκορωσίδα AURAMCHYK DARYA η τέταρτη μεταγραφή του Φιλαθλητικού

Επόμενο Άρθρο

Στην παράσταση “Ωδή στον Έρωτα” οι Ορίζοντες Ηπείρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...