Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 7:50

Στην Λάρισα η μικρή Παρασκευή – Θα κάνει επέμβαση στην κοιλιακή αορτή

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η 11χρονη Παρασκευή από την Πρέβεζα συνεχίζονται μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε γίνει στις 3 Νοεμβρίου στην οδό Επτανήσου, έπειτα από την σφοδρή σύγκρουση ενός ημιφορτηγού και του Ι.Χ που οδηγούσε ο πατέρας της. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Αν και αρχικά η κατάσταση της υγείας της μικρής δεν έδειχνε καμία ανησυχία, ωστόσο την ίδια ημέρα επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα αρχικά να μεταφερθεί στα Ιωάννινα και από εκεί με αεροδιακομιδή στην Αθήνα στο Νοσοκομείο ”Παίδων” Αγλαϊας Κυριακού, όπου διασωληνώθηκε και παρέμεινε στην Μ.Ε.Θ για αρκετές ημέρες. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Η μικρούλα το πάλεψε και βγήκε από την Μ.Ε.Θ, ενώ μετά από κάποιες ημέρες νοσηλείας της σε δωμάτιο έφυγε από την Αθήνα και μεταφέρθηκε στην Πρέβεζα και από εκεί στα Ιωάννινα, για να κάνει εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Για την κατάσταση της υγείας της 11χρονης είχε μιλήσει στο onprevezanews.gr  ο δικηγόρος της οικογένειας Αποστόλης Τάσσης.

Αυτή την στιγμή η 11χρονη Παρασκευή είναι στην Λάρισα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr αύριο Δευτέρα θα γίνει επέμβαση στην κοιλιακή αορτή, όπου θα τοποθετηθούν stend, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το onprevezanews.gr εκφράζει την συμπαράστασή του στην μικρούλα Παρασκευή όπως και στην οικογένειά της και ευχόμαστε να επιστρέψει πιο δυνατή και γεμάτη υγεία στην Πρέβεζα…

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 85 νέοι θάνατοι, 693 κρούσματα στην Ελλάδα – 3 Π.Ε Ιωαννίνων και 1 Π.Ε Άρτας

Επόμενο Άρθρο

Κάλεσμα Δημήτρη Γκόλια: ”Στηρίξτε την τοπική αγορά”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...