Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 14:53

Στην κοπή πίτας των προπονητών ο Χουάν Ραμόν Ρότσα – Τιμήθηκε από τον Δήμο Πρέβεζας (video-pics)

Ο θρύλος των Ελληνικών γηπέδων τα έτη (1979-1989) με την φανέλα του Παναθηναϊκού, Αργεντινός, σημερινός προπονητής του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πρέβεζα καλεσμένος των προπονητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Το παρών στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση, γεμάτη από ποδοσφαιρικές αναμνήσεις, έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, ο πρόεδρος των διαιτητών Πρέβεζας Ηλίας Φίτσας, ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Ηπείρου Ανέστης Ζώης, ο αντιπρόεδρος Κυριάκος Παναγιωτίδης και πολλοί προπονητές από Πρέβεζα και Λευκάδα.

Σύντομους χαιρετισμούς έκαναν ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Ηπείρου Ανέστης Ζώης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας και ο πρόεδρος των διαιτητών Πρέβεζας Ηλίας Φίτσας.

Τον Χουάν Ραμόν Ρότσα τίμησε ο Δήμος Πρέβεζας για την συνολική του προσφορά στο Ελληνικό πόδόσφαιρο, δίνοντάς του τιμητική πλακέτα, καθώς επίσης και το νεό λεύκωμα του δήμου Πρέβεζας.

Ο Αργεντινός προπονητής, αλλά και με ελληνική υπηκοότητα Χουάν Ραμόν Ρότσα, λαμβάνοντας τον λόγο ευχαρίστησε όλους όσους των τίμησαν με την παρουσία τους.

Έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν στα χρόνια που πρωτοήρθε στην χώρα μας από την Αργεντινή για να φορέσει και να τιμήσει την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στην συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που υπάρχουν, ενώ για την Θεσπρωτία όπου βρίσκεται ως προπονητής στην ομάδα του Θεσπρωτού τα τελευταία 4 χρόνια, είπε ότι υπάρχουν γήπεδα, αλλά δεν υπάρχουν παίκτες με αποτέλεσμα να αναζητούμε ποδοσφαιριστές από άλλες περιοχές.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα κλείνοντας τόνισε ότι όποτε χρειαστούν οτιδήποτε οι προπονητές της Πρέβεζας και της Λευκάδας με μεγάλη ευχαρίστησει θα έρθει να τους βοηθήσει.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Δημητρίου για το θάνατο 65χρονου στο Καναλάκι: ”Τα Κέντρα Υγείας του Δήμου Πάργας έγιναν θύμα της απαξίωσης και αποδόμησης του Ε.Σ.Υ. από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”

Επόμενο Άρθρο

Δωρεάν μετακίνηση από τον Δήμο Πάργας για μαστογραφία μέσα από το πρόγραμμα «Φώφη Γενηματά»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...