Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:14

Στην Εθνική Ομάδα Optimist ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας (βίντεο)

Με εξαιρετικές επιδόσεις επέστρεψε η ομάδα του Ναυτικούς Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13 Optimist του 2022, που διοργανώθηκε στην Κατερίνη.

ΤΡΟΜΕΡΗ εμφάνιση είχε η 12χρονη Ρίζου Πηνελόπη που διεκδίκησε και κατάφερε να κατακτήσει επάξια μια θέση στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Optimist.

Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Κιτσαντά Αλκίνοο που κατάφερε να μπει στον Χρυσό στόλο και τον πρώτοεμφανιζομενο Ντουκο Γιώργο.

Μια εξαιρετική διοργάνωση, που τα είχε όλα! Μετά από 7 ιστιοδρομίες με ένα μείγμα διαφορετικών καιρικών συνθηκών, 239 μικρούς ιστιοπλόους από κάθε γωνιά της Ελλάδος που για πολλούς από αυτούς ήταν ο πρώτος τους αγώνας.

Ένα τετραήμερο που ένωσε τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας, μια διοργάνωση που φούντωσε ξανά τις ελπίδες μας για περαιτέρω ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους 3 αθλητές της ομάδας του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας για τις εξαιρετικές επιδόσεις που κατάφεραν

Ωστόσο συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές του ομίλου Στέφανο Λουίν και Στρακαντούνα Αντιγόνη, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την προετοιμασία των αθλητών, προκειμένου να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες, ανά την Ελλάδα.

Στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη στο Ράδιο Πρέβεζα 93, μίλησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας Ηλίας Τέφας.

”Αν και είμαστε ένας σχετικά νέος Ναυτικός Όμιλος, ωστόσο ο ζήλος και η αγάπη που έχουν δείξει μέχρι σήμερα όλοι οι αθλητές μας, έχουν φέρει αυτά τα μεγάλα και σπουδαία αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους αθλητές μας ότι μπορούμε καλύτερα, προκειμένου να καταφέρουν να φέρουν πολλές νίκες στην πόλη μας” είπε ο κ. Τέφας, ενώ προέτρεψε άπαντες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ακούστε την συνέντευξη του κ. Τέφα στο βίντεο που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

200.000€ για εργασίες όμβριων υδάτων σε Καναλάκι, Κυψέλη και Μεσοπόταμο

Επόμενο Άρθρο

Εορτασμοί και αναβίωση εθίμων στο εκκλησάκι της Μαργαρώνας στην Πρέβεζα και τη Μονή Κοζίλης στη Δ.Ε Ζαλόγγου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...