Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 17:54

Στέφανος Δέσκας: ”Φοράμε κράνος και τηρούμε τον Κ.Ο.Κ.”

Με αφορμή τα τελευταία τραγικά δυστυχήματα και τον αριθμό των νέων ανθρώπων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, το onprevezanews.gr βρήκε και συνομίλησε με έναν πρωταθλητή μηχανών μεγάλου κυβισμού.

Ο Στέφανος Δέσκας πρωταθλητής Ελλάδος σε μηχανές μεγάλου κυβισμού, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει προστασία και οδηγική ασφάλεια για αυτό τον λόγο του ζητήσαμε να μας δώσει συμβουλές κυρίως προς τους νέους οδηγούς.

”Πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε τον Κ.Ο.Κ. και φυσικά να μην βγαίνουμε στους δρόμους χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό που είναι το κράνος, γιατί το κράνος σώζει ζωές” μας είπε ο Στέφανος Δέσκας, για να συνεχίσει: ” όλοι γνωρίζουμε ότι το κράνος σώζει ζωές, ωστόσο πολλοί είναι που δε το φορούν για δικούς τους λόγους, κάτι που είναι τραγικό και πολλές φορές έχει στοιχίσει ανθρώπινες ζωές…”

Ο πρωταθλητής Ελλάδος επίσης μας μίλησε για Εθνικό Οδικό Δίκτυο του Νομού μας, το οποίο έχει σοβαρά προβλήματα, και αυτό γιατί έχει πολλά χρόνια να γίνουν έργα αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

Δεν τα κατάφερε ο 40χρονος που πυροβολήθηκε και ”έφυγε” πριν από λίγο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...