Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 15:36

Σπ. Ριζόπουλος: Νέο νοσοκομείο στην Πρέβεζα και ολοκληρωμένη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Στην Πρέβεζα έκανε στάση το οδοιπορικό του Σπύρου Ριζόπουλου και των Οριζόντων Ηπείρου.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος μαζί με την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβολο της παράταξης Σοφία Τσιακάλου,  αναδεικνύουν  τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη δημόσια ζωή της Πρέβεζας και προτείνουν λύσεις. Ένα σοβαρό θέμα αφορά το κλείσιμο του τμήματος Λογιστικής  που βρίσκεται στην Πρέβεζα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πρόταση των Οριζόντων Ηπείρου είναι όχι μόνο να μην κλείσει το συγκεκριμένο τμήμα αλλά η διεύρυνση του ιδρύματος με την  ίδρυση μιας σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων που θα περικλείει όλο το πακέτο  όπως Management, Λογιστική, Χρηματοοικονομικά και άλλα τμήματα. Όπως υπογραμμίζεται στο βίντεο,  είναι παντελής η έλλειψη μια τέτοιας σχολής στην Δυτική Ελλάδα.

 Ο Σπύρος Ριζόπουλος αναγνωρίζει πως το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας . Ωστόσο όπως αναφέρει, όταν συνομιλείς με την κεντρική κυβέρνηση πρέπει να υπάρχει επιχειρηματολογία  και να τεκμηριώνεται γιατί μια τέτοια πρόταση εξυπηρετεί και την εθνική στρατηγική της χώρας. Στόχος είναι η Πρέβεζα να γίνει κέντρο εκπαιδευτικού τουρισμού.

Το έτερο σοβαρό θέμα που θίγουν στο βίντεο ο κύριος Ριζόπουλος  και η Σοφία Τσιακάλου είναι τα χρόνια προβλήματα της νοσοκομειακής περίθαλψης στην Πρέβεζα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου, σκοπός είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Πρέβεζας και των επισκεπτών της με την ανέγερση ενός νέου νοσοκομείου και αυτό είναι δέσμευση.

Τέλος,  στόχος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου είναι και η ανέγερση ενός νέου  γηροκομείου σε συνεργασία με τη Μητρόπολη.

Προηγούμενο Άρθρο

Πάργα: Ταχύπλοο σκάφος χτύπησε 13χρονη πάνω σε σανίδα SUP – Στο νοσοκομείο η ανήλικη

Επόμενο Άρθρο

Αλλάζουν όλα στους λογαριασμούς ρεύματος: Τέσσερα τιμολόγια και ανακοινώσεις κάθε πρώτη του μήνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...