Τρίτη, 14 Μαΐου 2024, 1:32

Σπύρος Πηγής: Ο αυτοδιοικητικός με την τεράστια εμπειρία δίπλα στον Αχιλλέα Γκούμα

Ο πρώην δήμαρχος Πάργας Σπύρος Πηγής αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς που τάσσονται στο πλευρό του Αχιλλέα Γκούμα στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Σπύρος Πηγής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού ”Βήμα στο αύριο”.

Ό υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας και Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάργας. Έχει διατελέσει Δήμαρχος Πάργας, δύο φορές δημοτικός σύμβουλος και μία φορά υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος.

Με την θητεία του ως τελευταίος Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πάργας, πριν την εφαρμογή του Καλλικράτη το 2010, αποκόμισε μία τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία, ενώ είναι από τους ανθρώπους που τον χαρακτηρίζει η συνέπεια λόγων και έργων.

Η συμμετοχή του Σπύρου Πηγή στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δίπλα στον Αχιλλέα Γκούμα, αλλάζει τα δεδομένα, αφού πρόκειται για ένα σημαντικό αυτοδιοικητικό στέλεχος και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Η απόφαση του πρώην δημάρχου Πάργας στο να πορευτεί με τον συνδυασμό ”Βήμα στο αύριο” έγινε αφού ο Σπύρος Πηγής συνεχίζει να έχει να αγωνιά για το μέλλον του Δήμου Πάργας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμα για την υποψηφιότητα του Σπύρου Πηγή είπε: ”Μας ενώνουν οι κοινοί στόχοι και το όραμά μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τους δημότες. Ως επικεφαλής νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και να τον καλωσορίσω στην παράταξη μας”.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Πηγής δήλωσε: “Έχω την βούληση και το μεράκι να συνεχίσω να προσφέρω στην τοπική κοινωνία. Για αυτό αποφάσισα για ακόμα μία φορά να συμμετέχω στα κοινά με τον συνδυασμό “Βήμα στο αύριο”.

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη σε Αηδόνι, Αχερουσία, Καστρί και Σταυροχώρι από την παράταξη του Νίκου Ζαχαριά

Επόμενο Άρθρο

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας επισκέφτηκε ακόμη δύο μεγάλους χορηγούς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...