Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 19:47

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας επισκέφτηκε ακόμη δύο μεγάλους χορηγούς

Η γυναικεία ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας επισκέφτηκε ακόμη δύο από τους μεγάλους χορηγούς που θα έχει δίπλα της τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Pre League.
Πιο συγκεκριμένα το πρωΐ του Σαββάτου ο Φιλαθλητικός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Βιοαερίου Πρέβεζας στον Ωρωπό Πρέβεζας.
Εκεί την αποστολή του Φιλαθλητικού υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Γιώργος Νικολάου.

Ο κ Νικολάου μαζί με συνεργάτες του ξενάγησε την αποστολή της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Βιοαερίου, εξηγώντας παράλληλα την λειτουργία της και τον τρόπο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Πρόκειται για μια εταιρία που τηρεί τους ασφαλέστερους κανονισμούς για την ασφάλεια του περιβάλλοντος.

Μετά το πέρας της ξενάγησης η πρόεδρος του συλλόγου Ιφιγένεια Τέφα ευχαρίστησε τον κ. Νικολάου για την στήριξη προς την ομάδα τη νέα χρονιά, μιλώντας για το τεράστιο κοινωνικό έργο της εταιρίας Βιοαέριο στην κοινωνία της Πρέβεζας, με την κ. Τέφα να παραδίδει στον κ. Νικολάου την επίσημη φανέλα του Φιλαθλητικού με το λογότυπο του Βιοαερίου.

Ωστόσο ο κ. Νικολάου επεφύλαξε μια ακόμη έκπληξη για τα μέλη της αποστολής του Φιλαθλητικού, δίνοντας σε κάθε έναν ξεχωριστά μία σακούλα με τοπικά προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού Πρέβεζας, όπως μέλι, λάδι, κρασί και καλλυντικά προϊόντα.

Τέλος η αποστολή του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της κάβας 800 όπου συναντήθηκε με την διεύθυνση, παραδίδοντας μία ακόμα επίσημη φανέλα του συλλόγου.

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Πηγής: Ο αυτοδιοικητικός με την τεράστια εμπειρία δίπλα στον Αχιλλέα Γκούμα

Επόμενο Άρθρο

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας – Κέρδισε τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ταϊ μπρέικ με 3-2

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...