Σπύρος Κυριάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: ”Δεν είναι τα φόρτε σας τα μαθηματικά, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα” (video)

Ημερομηνία:

Ο Βουλευτής Ν.Δ Ν. Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, αναφερόμενος προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για τους διορισμούς ιδιοκτητών βουλκανιζατέρ ως διοικητές νοσοκομείων της χώρας.

Στην συνέχεια ο κ. Κυριάκης αναφερόμενος στην δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου για τον πολλαπλασιασμό δυνάμεων στην κοινωνία, ο βουλευτής Πρέβεζας απάντησε: ”Να σας πω ότι από το 18% στο 12% δεν υπάρχει πολλαπλασιασμός, υπάρχει αφαίρεση, υπάρχει διαίρεση, το 12 είναι ακριβώς τα 2/3 του 18 και δεν έχετε πολλαπλασιάσει καθόλου τις δυνάμεις σας. Βέβαια κατανοώ ότι τα μαθηματικά δεν είναι καθόλου το φόρτε σας, αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δωρεά βιβλίων στον ΕΟΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη από τους Bookmarkers και τον Γρηγόρη Δημητριάδη (video)

Βιβλία στο κέντρο βραχείας νοσηλείας του ΕΟΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη...

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ειδικό ποσοστό εισαγωγής για υποψηφίους από τον Δήμο Ζηρού και τον Δήμο Πρέβεζας

Μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για...

ΚΕΔΕ: Πάγωμα διατάξεων του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης ζητούν οι Δήμοι ενόψει των προϋπολογισμών του 2027

Στο επίκεντρο της συζήτησης της συνεδρίασης (Πέμπτη 8 Οκτωβρίου...