Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 0:05

Δεσμεύσεις για έργα στην ΑΕΝ Ηπείρου από τον υφυπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Παππά (video-pics)

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, ο οποίος επισκέφθηκε την ΑΕΝ Ηπείρου και το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν στην ΑΕΝ Ηπείρου ο βουλευτής Ν.Δ Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, ο διοικητής της 3ης περιφερειακής διοίκησης του Λ.Σ Αρχιπλοίαρχος Παύλος Τιφτικίδης, ο διοικητής της ΑΕΝ Ηπείρου Αντιπλοίαρχος Ευάγγελος Τζούρτζος καθώς και το προεδρείο των καθηγητών και σπουδαστών της ακαδημίας.

Ο υφυπουργός αρχικά μίλησε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΑΕΝ παρουσία όλων των καθηγητών και σπουδαστών της ακαδημίας.

Ο κ. Παππάς μάλιστα προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν την ΑΕΝ, όπως την αναβάθμιση της αίθουσας των προσομοιωτών, αφού θα ενισχυθεί με νέους προσομοιωτές και νέο υλικό συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ.

Επίσης όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο υφυπουργός από το νέο ΕΣΠΑ θα δοθεί προς όλους τους σπουδαστές ένα σημαντικό οικονομικό επίδομα της τάξης των 3.400 ευρώ για κάθε έτος σπουδών.

Ακολούθησε η επίσκεψη του στην αίθουσα των προσομοιωτών με τον ίδιο να ενθουσιάζεται από το υψηλό επίπεδο των σπουδών.

Τέλος ο υφυπουργός Ναυτιλίας επισκέφθηκε τον εκθεσιακό χώρο μέσα στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ, εκεί όπου σπουδαστές εκθέτουν αντικείμενα του Εμπορικού Ναυτικού και όχι μόνο με αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας, που δείχνουν σε όλους τους επισκέπτες τον διαχρονικό εξοπλισμό των ελληνικών πλοίων.

Ο Βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης από την πλευρά του ζήτησε από τον κ. Παππά να δεσμευτεί και να μεριμνήσει άμεσα για τα πολλά θέματα που υπάρχουν σε όλες τα κτίρια εντός των εγκαταστάσεων της σχολής (κοιτώνες, τουαλέτες, μπάνια κ.α),

Τέλος ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε το λιμεναρχείο Πρέβεζας, εκεί όπου τον υποδέχθηκε η λιμενάρχης Πρέβεζας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ Ματίνα Μαργέλη.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Κυριάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: ”Δεν είναι τα φόρτε σας τα μαθηματικά, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα” (video)

Επόμενο Άρθρο

Το Σάββατο όλοι στο ΔΑΚ Πρέβεζας – Ο Φιλαθλητικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...