Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:50

”Σπάει” όλα τα ρεκόρ ο Αντρέα Μίτα – Πέρασε τα 2.03 στο ύψος – Πρωταθλητής στην Κ20

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον αθλητή του ύψους του ΕΥ ΖΗΝ Αντρέα Μίτα, ο οποίος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που έγινε στην Θεσσαλονίκη ”πέταξε” στα 2,03μ. κερδίζοντας την πρώτη θέση.
Αν και ο Αντρέα είναι μόλις 16 ετών, ωστόσο συναγωνίστηκε αθλητές μεγαλύτερους σε ηλικία, χωρίς αυτό όμως να τον κάνει να τους φοβηθεί και όχι μόνο τους κοίταξε στα μάτια, αλλά τους άφησε και πίσω.
Εκτός από το χρυσό μετάλλιο του Αντρέα Μίτα στο ύψος και άλλοι αθλητές του ΕΥ ΖΗΝ σημείωσαν σπουδαίες επιδόσεις.
Τα 2,03μ. ο Αντρέα τα πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια, ενώ επιχείρησε να περάσει και τα 2,06μ. ανεπιτυχώς και στις 3 προσπάθειες.
Την 9η θέση στα 400μ. με εμπόδια σημείωσε ο Ετεοκλής Τζίμας, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Ανθία Αδάμου τερμάτισε στην 17η θέση.
Το Πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα ήταν το τελευταίο τεστ πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που θα γίνει στον Βόλο 9 και 10 Ιουλίου, εκεί όπου όλοι περιμένουμε τον Αντρέα Μίτα να κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου.
Η προπονήτρια του ΕΥ ΖΗΝ κ. Σίλα Γέροντας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε κατενθουσιασμένη με τις επιδόσεις των αθλητών της, λέγοντας ”Παιδιά μας κάνετε υπερήφανους”
Δείτε τα αποτελέσματα στο ύψος
Προηγούμενο Άρθρο

Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου: Θείες λειτουργίες εβδομάδας (4-10 ΙΟΥΛ. 2021)

Επόμενο Άρθρο

Θανάσης Ανωγιάτης: Ζητάει έκτακτη σύγκληση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πρέβεζας για το νερό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...