Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 4:31

Σούπερ ΠΑΣ Πρέβεζα – Η ελπίδα συνεχίζεται…για παραμονή

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο ΠΑΣ Πρέβεζα με αντίπαλο τον Παναγρινιακό για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής στο 5ο όμιλο, κερδίζοντάς με 4-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Φώτη Σιδέρη στο 6ο λεπτό με δυνατό σου έξω από την μεγάλη περιοχή κρεμάζοντας τον τερματοφύλακα Παρδαλό.Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Γκόλια, όταν ο Κώστας ανέτρεψε τον Βασιλόγιαννη μέσα στην περιοχή.Όμως οι παίκτες του Άγγελου Μπέκα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, και ενώ έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, κάτι που έγινε κυριολεκτικά στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Τσάλας πέτυχε το γκολ, διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΠΑΣ.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Πρέβεζας εμφανίστηκαν εντελώς διαφορετικοί. Πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι και αποφασισμένοι να καθαρίσουν γρήγορα το παιχνίδι, αφού κάθε αγώνας για τον ΠΑΣ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι αγώνας για την παραμονή του στην κατηγορία.Έτσι ο Τσολακίδης πέτυχε το τρίτο τέρμα του ΠΑΣ Πρέβεζα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, μετά από χέρι του Παναγιωτόπουλου, κάνοντας το 3-1.

Ο Τσολακίδης όμως που ήταν ένας εκ των κορυφαίων στο παιχνίδι πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 75ο λεπτό κάνοντας το τελικό 4-1.

Σκόρερς: Σιδέρης 6′, Τσάλας 45+, Τσολακίδης 56′ (πεν.), Τσολακίδης 75′ / Γκόλιας 11′ (πεν.)

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιώρης (Άρτας)

Βοηθοί: Δημήτρης Μάνος (Άρτας) – Παναγιώτης Βάτος (Άρτας).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κιόσγια, Βασιλείου (76′ Λεόπουλος), Ορφανός, Καραγεώργος, Κώστας, Κάγια, Τσολακίδης (84′ Κονάκης), Φερεντίνος, Τσάλας, Κωσταμένας (84′ Τσάτσος), Σιδέρης (60′ Ντοματάς).

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας (68′ Νούλας Β.), Παναγιωτόπουλος (57′ Νούλας Σ.), Φραγκούλης, Καντάνης, Μήλιος, Σκιαδάς, Ντούλιας (46′ Αγγέλης), Βασιλάρης (76′ Σαμψώνας), Βασιλόγιαννης (76′ Τηγανίτας).

Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν δηλώσεις των δύο προπονητών, Άγγελου Μπέκα (ΠΑΣ Πρέβεζα) και Βασίλη Ξανθόπουλου (Παναγρινιακός)

Προηγούμενο Άρθρο

Με διακρίσεις και καλές επιδόσεις οι αθλητές του ΕΥ ΖΗΝ στα Τοφάλεια 2021 στην Πάτρα

Επόμενο Άρθρο

Δημήτρης Τσοβίλης (Πρόεδρος Εστίασης Πάργας): ”Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες – Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...