Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 4:59

Με διακρίσεις και καλές επιδόσεις οι αθλητές του ΕΥ ΖΗΝ στα Τοφάλεια 2021 στην Πάτρα

Στο πρώτο γκραν πριν Α/Γ στίβου της χρονιάς, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ Πρέβεζας ”ΕΥ ΖΗΝ” στα Τοφάλεια 2021 που έγιναν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας στις 19 Μαΐου.

Η διοργάνωση, η οποία ήταν στην κατηγορία International meeting with national permit, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών και στη διάρκεια των αγώνων σημειώθηκαν σπουδαίες επιδόσεις.

Από την ομάδα της Πρέβεζας ξεχώρισαν η 3η θέση στο ύψος του 16χρονου Ανδρέα Μίτα όπου πέρασε το 1.98 μ. με την τρίτη προσπάθεια, ενώ μέχρι και το 1,95 μ. τα είχε περάσει όλα με την πρώτη προσπάθεια.

Δείτε τα αποτελέσματα

Στις γυναίκες και στα 400 μ. με εμπόδια η Άνθια Αδάμου προκρίθηκε στα προκριματικά με την 12η επίδοση, ενώ στον τελικό τερμάτισε στην 8η θέση με χρόνο 1’09”20.

Δείτε τα αποτελέσματα

Σπουδαία ήταν και η συμμετοχή του Ετεοκλής Τζίμα, ο οποίος έτρεξε στα 400 μ. σε 55’95”, η οποία ήταν μία πρόβα για τα 400 μ. με εμπόδια που θα είναι το άθλημά του στους επόμενους αγώνες.

Επόμενοι αγώνες για τον Α.Σ Πρέβεζας ”ΕΥ ΖΗΝ” είναι οι Διασυλλογικοί Κ18 που θα γίνουν στα Ιωάννινα στις 29 Μαΐου, οι οποίοι αποτελούν και πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου θα συμμετέχουν και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου της κατηγορίας Κ18 που θα κυνηγήσουν πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Προηγούμενο Άρθρο

Rapid test σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα, αλλά και κάθε Δευτέρα και Τρίτη για όσο διάστημα χρειαστεί

Επόμενο Άρθρο

Σούπερ ΠΑΣ Πρέβεζα – Η ελπίδα συνεχίζεται…για παραμονή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...