Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 7:26

Σοφία Φούκη και Αρετή Στασινού – Εξαιρετική η δουλειά τους για την τουριστική προβολή της Ηπείρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου τα τελευταία χρόνια παλεύει απέναντι σε μεγαθήρια προκειμένου να κερδίσει ένα επιπλέον κομμάτι στην τουριστική πίτα της Ελλάδας, με τις κυρίες Σοφία Φούκη και Αρετή Στασινού να είναι εκείνες που έχουν την τουριστική προβολή της Ηπείρου στα χέρια τους.

Η Σοφία Φούκη προϊσταμένη για την προώθηση προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου, έχει χαρακτηριστεί ωςη πρέσβειρα των προϊόντων της Ηπείρου”, αλλά και ως η ”γυναίκα στο πλευρό των παραγωγών”.

Η ίδια έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Γεωπονίας Ζωικής Παραγωγής με μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων, με τον διορισμό της στη Διεύθυνση Γεωργίας της Περιφέρειας Ηπείρου, να την φέρνει πιο κοντά στους κτηνοτρόφους της Ηπείρου.

Και μπορεί οι συνθήκες αρχικά να ήταν δύσκολες για μια γυναίκα, ωστόσο η Σοφία Φούκη όχι μόνο τα κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη των κτηνοτρόφων και γενικότερα όλων των παραγωγών, αλλά είναι και εκείνη που ”Κερνάει Ήπειρο” σε όλο τον πλανήτη συμμετέχοντας με το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου σε δεκάδες εκθέσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Η δεύτερη κυρία είναι η ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα τουρισμού. Η Αρετή Στασινού είναι από τις γυναίκες που κυνηγούν το άπιαστο, δηλαδή την προβολή της Ηπείρου εκεί όπου μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν άγνωστη.

Η ίδια πηγαίνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας παρουσιάζοντας σε εκδηλώσεις το πρόγραμμα τουριστικής προβολής, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με την  Ήπειρο των 4 εποχών να παραμένει πλέον στις πρώτες θέσεις ενδιαφέροντος για τουρίστες και επισκέπτες από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Έτσι λοιπόν η Σοφία Φούκη και η Αρετή Στασινού δικαίως κρατούν στα χέρια τους την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ηπείρου, έχοντας την αγάπη όλων των παραγωγών και επαγγελματιών.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία οι Αναιρέσεις στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

”Κερνάμε Ήπειρος” – Ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης επισκέφτηκε την Πρέβεζα (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...