Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 0:53

Σοβαρή διάβρωση εδάφους στην Κυανή Ακτή – Κίνδυνος για τους περαστικούς

Ένα σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Κυανής Ακτής και έχει να κάνει με έναν τσιμεντένιο μόλο, που βρίσκεται μπροστά από το κατάστημα της περιοχής.

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ εγκυμονεί κινδύνους για τους περαστικούς, καθώς είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της περιοχής.

Μάλιστα τους θερινούς μήνες συγκεντρώνει αρκετό κόσμο, που απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας. Για το πρόβλημα μίλησε στην κάμερα στο onprevezanews.gr ο κ. Σπύρος Τζίμας, ο οποίος καθημερινά περνάει από το συγκεκριμένο σημείο, ενώ όπως ο ίδιος μας είπε, πριν από λίγες ημέρες έγινε μάρτυρας ενός τραυματισμού μικρού παιδιού, ευτυχώς ελαφρού.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι οποίοι περιμένουν το άνοιγμα της επιχείρησης την 1η Ιουνίου σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων και της κυβέρνησης είναι αγανακτισμένοι, ενώ οι ίδιοι έχουν βάλει προστατευτικές κόκκινες κορδέλες για την προστασία των περιστικών.

Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει στον Δήμο Πρέβεζας, όπου θα πρέπει να δει άμεσα το θέμα, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο Δήμος από την πλευρά του γνωρίζει την κατάσταση και ήδη ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος έχει δώσει εντολές για να επιλυθεί το ζήτημα άμεσα.

Δείτε τι μας είπε ο κ. Τζίμας

Προηγούμενο Άρθρο

Το σκίτσο του Πάνου Γαλάνη ΄΄Μένουμε στο σπίτι’’ έγινε κονκάρδα στον Ερυθρό Σταυρό

Επόμενο Άρθρο

Καθαρισμός στην Κυανή Ακτή στο άλσος και στην παραλία (φωτογραφίες και βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...