Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 22:31

Σημαντικός ο αγώνας της Τετάρτης στο ΔΑΚ Πρέβεζας για τον Φιλαθλητικό – Πέτρος Παπαδόπουλος “Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της”

Τον κόσμο της Πρέβεζας να σταθεί δίπλα στην ομάδα του Φιλαθλητικού κάλεσε ο προπονητής Πέτρος Παπαδόπουλος μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε ότι η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας δίνει αύριο Τετάρτη 10 Μαΐου μια δυνατή μάχη τον σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της απέναντι στην ομάδα του ΟΠΑΘ Περσέα από τη Θεσσαλονίκη για τα play off ανόδου στην Pre League.

Ο αγώνας θα γίνει στο ΔΑΚ Πρέβεζας στις 17.30 και είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

“Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού μας χρειάζονται όλους δίπλα τους” είπε ο κ. Παπαδόπουλος και κάλεσε τον κόσμο τη Πρέβεζας να γίνει ο 7ος παίχτης στην προσπάθεια για τη νίκη.

Ο κ. Παπαδόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως “η ομάδα έχει ψυχή” και ευχαρίστησε τη διοίκηση και κυρίως την πρόεδρο κ. Ιφιγένεια Τέφα που στηρίζει την ομάδα και αγωνίζεται να την κρατήσει “ζωντανή”, το Δήμο Πρέβεζας αλλά και όλες τις επιχειρήσεις που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες με τις χορηγίες τους ενισχύουν την ομάδα.

Ο ίδιος είπε ότι ο Φιλαθλητικός θα αγωνιστεί αύριο Τετάρτη χωρίς απουσίες απέναντι στον Περσέα, σημείωσε ότι τα κορίτσια μας χρειάζονται δύο νίκες για να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη μεγαλύτερη κατηγορία, στην οποία θα συμμετάσχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο και ανέφερε ότι φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία αφού έχουν στον πρώτο αγώνα το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός αφού μιλάμε για την πρώτη μάχη για την πρόκριση και τα κορίτσια του Φιλαθλητικού με τις κερκίδες γεμάτες μπορούν να τα καταφέρουν και να γίνουν μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία της Pre League.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σύσκεψη – συζήτηση για τους αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματίες

Επόμενο Άρθρο

Άρτα: «Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο», τα λόγια του 37χρονου πατέρα στη σύζυγό του – Πως συνέβη η τραγωδία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...