Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 20:37

Άρτα: «Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο», τα λόγια του 37χρονου πατέρα στη σύζυγό του – Πως συνέβη η τραγωδία

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη χώρα η είδηση πως ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών βρήκε φρικτό θάνατο ξεχασμένο στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου στην Άρτα επειδή το ξέχασε ο πατέρας του.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης ο 37χρονος πήρε το 5,5 μηνών παιδί του, το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να το μεταφέρει αρχικά στον βρεφονηπιακό σταθμό κι έπειτα να συνεχίσει για τη δουλειά του, καθώς εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της στην Άρτα.

Ο πατέρας πάρκαρε το όχημα, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όχημα για να συνεχίσει τη δουλειά του, ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε ξεχάσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο»

Η ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει. Εκεί οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό κι όταν εκείνη κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της έλαβε την απάντηση «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο».
Ο πατέρας του βρέφους έσπευσε στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα του.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στις 14:55 στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Ο πατέρας συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας φρουρούμενος. Η δικογραφία από το ΑΤ Άρτας σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr θα πάει στον εισαγγελέα με τον οποίο αύριο θα υπάρξει επικοινωνία για το πότε θα οδηγηθεί για απολογία ο 37χρονος πατέρας και εφόσον θα είναι σε θέση να απολογηθεί για το τραγικό συμβάν. Σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον πατέρα

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο artinos.gr σε βεντέτα κινδυνεύει να εξελιχθεί η υπόθεση με το 5,5 μηνών κοριτσάκι που ξέχασε ο πατέρας στο σταθμευμένο όχημα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Σημαντικός ο αγώνας της Τετάρτης στο ΔΑΚ Πρέβεζας για τον Φιλαθλητικό – Πέτρος Παπαδόπουλος “Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της”

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα – Με καπνογόνα γιορτάστηκε η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Κάουνας (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Εξιχνιάστηκε υπόθεση επίθεσης σε λέσχη φιλάθλων αθλητικού σωματείου στην Άρτα – Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους συνολικά (17) άτομα

Εξιχνιάστηκε ύστερα από ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας υπόθεση […]