Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 4:30

Σε 24ωρη αποχή την Παρασκευή οι Λογιστές και οι Φοροτεχνικοί της Πρέβεζας

Σε αποχή από τα γραφεία τους θα βρίσκονται αύριο Παρασκευή 2 Ιουλίου οι Λογιστές της Πρέβεζας σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΕΛΦΟ Νομού Πρέβεζας. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους , η απόφαση ελήφθη σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με αφορμή αντίστοιχη απόφαση του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Χανίων.
Ο κλάδος έχει αναδείξει με διάφορους τρόπους τον φόρτο εργασίας που υφίσταται καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να αντιμετωπίζουν σοβαρά επαγγελματικά , οικογενειακά αλλά πλέον και προβλήματα υγείας. «Γνωρίζουμε ότι πιθανό δεν θα αλλάξει κάτι στο τρόπο που η κεντρική Διοίκηση αντιμετωπίζει τον «συνεργάτη», όπως μας αποκαλούν συχνά πυκνά , παρόλα αυτά, για λόγους κυρίως επαγγελματική αξιοπρέπειας, αλλά ακόμη και για μια μικρή αποσυμπίεση από τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε για να σταθούμε δίπλα στον πολίτη, στην επιχείρηση αλλά εν τέλει και στο ίδιο το Κράτος, οφείλουμε να συμμετέχουμε σε κάθε δράση-ενέργεια που ίσως, έστω και κατ’ελάχιστο μπορεί να φέρει καλύτερες συνθήκες εργασίας στα γραφεία μας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών-επιχειρήσεων και θα θέλαμε να ήταν το σύνολο των συναδέλφων δίπλα μας» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΕΛΦΟ, διαμηνύοντας ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να σκύβει το κεφάλι και να αρκείται σε ένα απλό χτύπημα στην πλάτη. Να θυμίσουμε ότι οι 4 σύλλογοι της Ηπείρου σε πρόσφατη επιστολή τους προς τον Υπουργό Οικονομικών ζητούσαν την επιμήκυνση του χρόνου υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Σεπτεμβρίου τόσο για πρακτικούς λόγους αλλά και ως ηθική επιβράβευση για τον φόρτο εργασίας που διεκπεραίωσαν.
Προηγούμενο Άρθρο

Estiasi Greece: Αμιγείς και μικτές επιχειρήσεις

Επόμενο Άρθρο

Κοινή πορεία των Δήμων Πρέβεζας και Β.Τζουμέρκων για το Λαογραφικό Μουσείο Συρρακιωτών στην πόλη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Την άδεια λειτουργίας “Αθλητικής Εγκατάστασης Αεραθλητισμού” στην Καμαρίνα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης

Άδεια λειτουργίας “Αθλητικής Εγκατάστασης Αεραθλητισμού” (Ζ1 κατηγορία) στο γεωτεμάχιο που […]