Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 15:48

Ρεπορτάζ για την Πρέβεζα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA TV (VIDEO)

Για μία ακόμη φορά η Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας φιλοξένησε το τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA TV όπου έγιναν γυρίσματα, για λογαριασμό του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού στις 18:45 με παρουσιαστή και πρώτο σε τηλεθέαση τον Αντώνη Σρόιτερ.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων έγιναν πλάνα με τους παραδοσιακούς ψαράδες της πόλης μας, στο ξεμαγιάρισμα της σαρδέλας από την παραδοσιακή οικογένεια του κυρίου Καπλάνη και των γιών του, όπως και το ξεμαγιάρισμα της βασίλισσας του Αμβρακικού Κόλπου την γαρίδα (Γάμπαρη), όπου και μίλησε ο μοναδικός μαέστρος στο είδος του και πρόεδρος των Αλιέων Παναγιώτης Μπούκουρας και ανάφερθηκε στους προβληματισμούς των ψαράδων για τον Αμβρακικό.

Στάση έγινε και στην οικογενειακή γαλακτοβιοτεχνία των Αδελφών Τέφα, Βασίλη και Αχιλλέα, όπου η κάμερα κατέγραψε την παραγωγή των εκλεκτών προϊόντων και παραχώρησε συνέντευξη ο Αχιλλέας για την δραστηριότητα της επιχείρησης.

Ακολούθησαν πλάνα από το Ενετικό Ρολόι, του Ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας αλλά και το Σαϊτάν Παζάρ με την  μοναδική γραφικότητα του όπου και συνομίλησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής με κατοίκους της περιοχής.

Πλάνα έγιναν επίσης και από το γνωστό Beach Bar της ακτογραμμής “Baracuda Beach Bar” όπου παραχώρησε συνέντευξη ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Χαλκίδης Πολύκαρπος, αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο τουριστικό Προορισμό της Πρέβεζας εφ’ όλης της ύλης και μίλησε στην κάμερα η υπεύθυνη του καταστήματος Μαρία Χαρμπούρου για την φετινή τουριστική κίνηση.

Ζωντανή Σύνδεση έγινε από το κοσμοπολίτικο λιμάνι της Πάργας και ο ανταποκριτής και δημοσιογράφος της αποστολής κ. Γιώργος Κουρδής μίλησε και έδωσε τον σφυγμό και τον τουριστικό Παλμό του Νομού μας για την φετινή σεζόν.

Σε επόμενα δελτία ειδήσεων του σταθμού θα προβληθούν και οι άλλες συνεντεύξεις.

Η Ένωση συνεχίζει δυναμικά με Όραμα και Εξωστρέφεια για την προβολή και προώθηση του Νομού της Πρέβεζας.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA TV, τον παρουσιαστή της εκπομπής Αντώνη Σρόιτερ, το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού με επικεφαλής Γιώργο Κουρδή.

Με τιμή
Το Δ.Σ. της Ένωσης

 

Προηγούμενο Άρθρο

Μπαζάρ από το σύλλογο διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ 8 ΙΟΥΝΊΟΥ 2023

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...